Kees Smit Tuinmeubelen

Over Kees Smit Tuinmeubelen

Kees Smit Tuinmeubelen is een online webshop gespecialiseerd in tuinmeubelen. Het bedrijf begon ruim 40 jaar geleden met een filiaal in Almelo, waarna het in 2012 een tweede filiaal in Amersfoort opende. Het Amersfoortse filiaal is één van de grootste tuinmeubelshowrooms in Europa. Bovendien werd Kees Smit Tuinmeubelen in 2014 uitgeroepen tot Beste Tuinmeubelwinkel van de Benelux. Twee jaar daarvoor won zij al de titel Beste Tuinmeubelbedrijf van Nederland.
Het assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen bestaat uit niet alleen de grote merken zoals Hartman, Belaggio en Kettler, maar zij biedt ook haar eigen merk aan. Deze meubelen laat zij zelf in China produceren. Hierdoor hebben de meubelen van het eigen merk een uniek design dat alleen bij Kees Smit Tuinmeubelen verkocht zal worden.
In de twee filialen van Kees Smit Tuinmeubelen, gevestigd in Almelo en Amersfoort, kunt u een ruime selectie van het assortiment bekijken en vakkundig advies van de verkoopadviseurs inwinnen. Daarnaast heeft Kees Smit Tuinmeubelen ook een webshop waar u gemakkelijk online uit het gehele assortiment kunt bestellen. Alle artikelen die u in de webshop kunt vinden zijn op voorraad en kunt u dezelfde dag nog afhalen bij het filiaal in Almelo of binnen enkele dagen laten bij u thuis laten bezorgen. Bij bestellingen van boven €150,- is dit geheel kosteloos.
Tenslotte is de webshop van Kees Smit Tuinmeubelen aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk. Dit is een door de Consumentenbond ondersteund keurmerk, en houdt in dat u altijd veilig en zonder zorgen online kunt winkelen in de webshop van Kees Smit Tuinmeubelen.

Contact

Indien u vragen heeft kunt u per telefoon contact opnemen met de klantenservice van Kees Smit Tuinmeubelen via telefoonnummer 0546 – 819493. De klantenservice is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Tevens kunt contact opnemen per fax via faxnummer 0546 – 820436. Indien u liever digitaal contact op wilt nemen met Kees Smit, dan kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen naar info@keessmit.nl of klantenservice@keessmit.nl. Bovendien kunt u via de website chatten met een medewerker van Kees Smit Tuinmeubelen. In het geval dat de chat gesloten is, kunt u uw contactgegevens achterlaten en dan zal de klantenservice zo snel mogelijk contact met u opnemen. Tevens kunt u uw vragen via de sociale media stellen. Kees Smit Tuinmeubelen is actief op zowel Facebook als Twitter.
Kees Smit Tuinmeubelen heeft twee filialen welke zijn gevestigd op Ambachtsstraat 5, 7509 RA Almelo, en op Europaweg 22, 3825 HD Amersfoort.

Openingstijden Kees Smit Tuinmeubelen klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Kees Smit Tuinmeubelen

Telefoonnummer Kees Smit Tuinmeubelen klantenservice

Telefoonnummer
0524–819493
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Kees Smit Tuinmeubelen klantenservice

Ambachtstraat 5
Almelo

E-mailadres Kees Smit Tuinmeubelen klantenservice

Kees Smit Tuinmeubelen opzeggen

Kees Smit Tuinmeubelen direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/kees smit tuinmeubelen.

Kees Smit Tuinmeubelen ervaringen

2 ervaringen.

2 gedachten over “Kees Smit Tuinmeubelen”

  1. Minder punt bij Kees Smit

    Prima service bij aankoop, erg tevreden alleen wat wel erg vreemd is voor een dergelijk groot bedrijf is dat hun klantenservice op zaterdag is gesloten, dat is dan weer zeer klantonvriendelijkheid!

  2. Beste,ik had graag vernomen of mijn retoupakket terug is aangekomen bij jullie .
    Tack en trac nr is 3SDLIN5716793 gelieve deze aub na te zien en mij verwittigen .Pakket is afgeleverd 8 Mei in een buurtwinkel in Opex 60 Oostende ,is een Van jullie verzendingspunten .
    Door weigering heb ik geen bewijs hopelijk is iedereen eerlijk

    om het terug te bezorgen aan jullie .hopelijk is iedereen eerlijk dit pakket bij jullie terug te bezorgen .grt Coudeville H

Plaats een reactie