Halfords

Bij Halfords bent u aan het juiste adres voor alle benodigdheden voor uw auto en uw fiets. Zo kunt u er bijvoorbeeld navigatiesystemen kopen, maar ook autoradio’s en andere autoaccessoires. Daarnaast telt de winkel tal van fietsaccessoires en -onderdelen, net als producten die ouderen helpen om zo lang mogelijk mobiel te blijven. Ook wanneer u op zoek bent naar een nieuwe fiets, heeft u bij Halfords de keuze uit een breed aanbod. Naast stadsfietsen vindt u in de winkels en de webwinkel ook kinderfietsen, omafietsen, e-bikes, bakfietsen, transportfietsen en vouwfietsen. Koopt u bij Halfords een nieuwe fiets, dan is het mogelijk om gebruik te maken van de montageservice.

Halfords door de jaren heen

Halfords is een van oorsprong Engelse keten die in 1892 het levenslicht zag. De winkel was in eerste instantie een ijzergroothandel, maar startte tien jaar na zijn opening ook met het verkopen van fietswaren. De winkel breidde al snel uit en in 1931 bestonden er al tweehonderd filialen in heel Engeland. De eerste Halfords winkel werd in Nederland in 1973 geopend. Alhoewel het aantal winkels vandaag de dag is afgenomen ten opzichte van enkele jaren geleden, heeft de keten zich ondanks tegenvallende verkoopresultaten in het vorige decennium staande weten te houden. Behalve in de fysieke winkels vindt u ook in de Nederlandse webshop alles wat u nodig heeft voor uw auto of uw fiets.

Contact met Halfords

Het is niet mogelijk om rechtstreeks telefonisch contact op te nemen met een medewerker van het Halfords hoofdkantoor. Wanneer u vragen heeft over uw bestelling of eventuele voorraden, neemt u contact op met de betreffende winkel. Wenst u toch contact op te nemen met het klantenserviceteam, dan stuurt u een e-mail naar het hier verderop vermelde adres, of u stuurt een Whatsapp naar 06 14035613. Let wel, u dient dit nummer eerst aan uw Whatsapp contactenlijst toe te voegen.

Openingstijden Halfords klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Halfords

Telefoonnummer Halfords klantenservice

Telefoonnummer
onbekend
Belkosten
lokaal tarief

Adres Halfords klantenservice

Palladiostraat 37
3066 AH, Rotterdam (bezoeken is mogelijk op afspraak)

E-mailadres Halfords klantenservice

Halfords opzeggen

Halfords direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/halfords.

Halfords ervaringen

5 ervaringen.

4 gedachten over “Halfords”

  1. Erg jammer dat de meeste winkels nu weg zijn, maar bij ons in de buurt zitten ze nog. Ik kom er graag voor fietsonderdelen en autoonderdelen. Ook mijn fietsonderhoud laat ik hier altijd doen. Vaste prijzen en goede kwaliteit.

  2. Geweldige winkel die zijn sporen door de jaren heen heeft verdient ik koop hier graag mijn spullen en vind het personeel erch vriendelijk

  3. Het oude vertrouwde adresje, Uitstekende zaak en vriendelijk personeel.

  4. Samen met zoon een fiets gekocht. Leuke zaak en vriendelijke mensen die veel kennis hebben.

  5. Goede zaak voor sneeuwkettingen. Wij halen ieder jaar trouw onze sneeuwkettingen bij u.

Plaats een reactie