TNT Express

Over TNT Express

TNT Express is een internationale pakketvervoerder. TNT Express is in 2011 opgericht toen het oorspronkelijke bedrijf TNT werd opgesplitst in post- en klein pakket vervoerder PostNL en pakketvervoerder TNT Express. TNT Express vervoert producten en documenten naar meer dan 200 landen, elke dag zijn er wereldwijd 1.000.000 leveringen. TNT Express heeft medewerkers in meer dan 60 landen, in totaal telt het bedrijf ongeveer 75 duizend werknemers. De missie van TNT Express is om het bedrijf te laten groeien door documenten, pakketten en vracht te versturen naar waar u ook wenst. Hindernissen, afstanden, culturen, talen en valuta’s worden hierbij overbrugt.

Service en vervoer

Als u een product verstuurt via TNT Express kunt u uw zending volgen met behulp van de online Track & Trace service. Zo weet u precies wat de status van uw pakket is en wanneer het pakket geleverd gaat worden. Als uw bedrijf specifieke verzendingseisen heeft dan wordt er samen met u gekeken naar een passende oplossing. Op de website kunt u de snelheid kiezen die u nodig heeft, TNT Express is er bijvoorbeeld voor tijd kritische diensten. TNT Express verzorgt ook vrachtdiensten voor zwaardere internationale en nationale verzendingen, deze kunnen per vliegtuig of vrachtwagen vervoerd worden. De TNT Express verzenddiensten bieden u gegarandeerde levering de volgende werkdag of voor een specifiek uur. U kunt ook kiezen uit meer kostenefficiënte diensten voor minder dringende zendingen. Details over deze verzenddiensten vindt u op de website. Het is via TNT Express mogelijk om uw verzending extra te verzekeren, de volledige waarde van uw zending is dan verzekerd tegen alle risico’s. U kunt bij TNT Express ook kiezen uit een uitgebreid aanbod van verpakkingsmateriaal om uw verzending veilig mee te vervoeren.

Contact

De klantenservice van TNT Express is te bereiken op het telefoonnummer 0800-1234. Dit telefoonnummer is zeven dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar. Er zijn geen extra kosten verbonden aan dit telefoongesprek. Als u een vraag heeft over TNT Express kunt u het beste eerst op de website bij veel gestelde vragen kijken. Als het antwoord op uw vraag hier niet bijstaat kunt u ervoor kiezen om het feedbackformulier op de website in te vullen. Dit formulier kunt u ook invullen als u andere opmerkingen of suggesties door wilt geven aan TNT Express. TNT Express is actief op verschillende social media kanalen zoals Facebook, Twitter, LinkIn en Youtube. Via deze social media kanalen kunt u op de hoogte blijven van acties en het laatste nieuws.

Openingstijden TNT Express klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
TNT Express

Telefoonnummer TNT Express klantenservice

Telefoonnummer
0800 - 12 34
Belkosten
gratis

Adres TNT Express klantenservice

Taurusavenue 111
Hoofddorp

E-mailadres TNT Express klantenservice

TNT Express opzeggen

TNT Express direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/tnt express.

TNT Express ervaringen

4 ervaringen.

4 gedachten over “TNT Express”

  1. Timmer het nog verder dicht en je houdt geen klant meer over.

  2. Klantenservice?????

    WAAROM KRIJG IK NIET GEWOON EEN MEDEWERKER IN PLAATS VAN EEN PRAATMACHINE DIE MIJ NIET TE WOORD KAN STAAN???”????

  3. echt verschrikkelijk!

    Mooie websie met veel informatie, maar helaas, TNT 0800 1234 is op geen enkele manier bereikbaar!
    Op email wordt ook niet gereageerd.

Plaats een reactie