Toyota Nederland

Over Toyota Nederland

Toyota Motor Corporation, de moederonderneming van Toyota Nederland, is in 1937 in Japan opgericht. De basis voor dit autobedrijf werd al enkele decennia eerder gelegd door Sakichi Toyoda. Hij was de eerste Japanner die een mechanisch aangedreven weefgetouw bedacht. Nadat dit bedrijf werd doorverkocht besloot de zoon van Toyoda het geld te gebruiken voor een autoproductiebedrijf.

De filosofie van Toyoda was erg belangrijk bij Toyota Motor Corporation. Het Toyota Production Systeem, het systeem waarbij een productie van de exacte hoeveelheid met een minimale verspilling centraal staat, werd steeds meer door andere automobielproducenten toegepast.

Toyota werd de grootste autoproducent in Japan na de Tweede Wereldoorlog en in de jaren vijftig werd Toyota een internationaal bedrijf.

Op het gebied van klanttevredenheid is Toyota in veel Europese landen de nummer éen. Het automerk heeft een goede reputatie op het gebied van klantenservice en betrouwbaarheid. Deze reputatie is van belang voor de toekomst van het bedrijf.

Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Brussel. Het designcenter bevindt zich in Nice.

Louwman Groep

Toyota Nederland is ondergebracht in de Louwman Groep. Dit is een van de grootste auto distributeurs in Europa. Louwman & Parqui B.V. is de importeur van de Japanse automerken Toyota en Suzuki. De importeur is gevestigd in Raamsdonkveer. Het Louwman College is het opleidingscentrum. Hier worden alle dealers en reparateurs van Toyota opgeleid.

Contactgegevens

U kunt telefonisch of via de website contact opnemen met Toyota Nederland. Op de website is een contactformulier te vinden. Op diezelfde website vindt u een lijst met veelgestelde vragen en de antwoorden op deze vragen.

Telefonisch is Toyota Nederland bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur op 0800-0369.

Op de website van Toyota vindt u alle dealers. Hier is de specifieke informatie per dealer te vinden, zoals contactgegevens. Ook is het mogelijk om via de website een afspraak te maken bij een van de dealers.

Openingstijden Toyota Nederland klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Toyota Nederland

Telefoonnummer Toyota Nederland klantenservice

Telefoonnummer
0800 - 03 69
Belkosten
gratis

Adres Toyota Nederland klantenservice

Steurweg 8
Raamsdonksveer

E-mailadres Toyota Nederland klantenservice

E-mailadres

Toyota Nederland opzeggen

Toyota Nederland direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/toyota nederland.

Toyota Nederland ervaringen

3 ervaringen.

3 gedachten over “Toyota Nederland”

 1. Goede middag, ik heb yaris CROSS met een trekhaak, hoogte 51 cm is te hoog .De hoogte van de trekhaakkogel moet met een ombeladen auto tussen de 38 en 42. Volgens de ANWB graag een antwoord groetjes Ad Jansen

 2. goedemiddag

  ik rij al meer dan 25 jaar de landcruiser V8 respectievelijk 80, en 100 serie via dealer Mengelers in Sittard 2daarna de 200 serie, deze laatste sinds 2016 alleen mogelijk via grijze import.

  nu begrijp ik dat er een nieuw type Landcruiser uitgebracht gaat worden de 300 V6

  Weet u of deze 300 serie een homoligatie in NL krijgt en wanneer deze dan op de markt komt?

  ik hoor het graag van u

  met dank en groet

  They Hamers

Plaats een reactie