T-Mobile

 klantenservice

Snel met de T-Mobile klantenservice contact via KlantenserviceSpot.nl

Heeft u een vraag over uw factuur, wilt u uw abonnement wijzigen of heeft u een nieuwe smartphone bij T-Mobile besteld? KlantenserviceSpot.nl brengt u snel en eenvoudig met de T-Mobile klantenservice in contact. Op onze website vindt u een uitgebreide database met telefoonnummers en adressen van honderden bedrijven. Zo belt u met de Trouw klantenservice om uw abonnement op de krant te wijzigen, laat u bij Bosch Home contact uw apparaten repareren of neemt u met de NS klantenservice contact op voor actuele reisinformatie. Lees meteen hoe u met de T-Mobile klantenservice contact op kunt nemen.

De T-Mobile klantenservice, het grote telecombedrijf

T-Mobile maakt een onderdeel uit van het Duitse Deutsche Telekom. Het hoofdkantoor is dan ook gevestigd in Bonn, Duitsland. In 1992 werd het bedrijf opgericht als Deutsche Telekom, in 1999 voegde zich hierbij de draadloze activiteiten van T-Mobile International. Na de overnames van Ben en Orange werd T-Mobile een van de grootste spelers op de telecommarkt. Met zo’n grote organisatie is een goed functionerende T-Mobile klantenservice een must.

De T-Mobile klantenservice bellen voor uw vragen

Wilt u voor uw vragen met T-Mobile bellen, dan neemt u met uw mobiele telefoon contact op met het T-Mobile telefoonnummer 1200. T-Mobile bellen als klant op dit nummer is gratis. Heeft u echter een storing bij T-Mobile waardoor u niet met uw mobiele telefoon kunt bellen, dan neemt u vanaf een vaste lijn contact op het met T-Mobile telefoonnummer 06-24001200.

Een T-Mobile thuis storing verhelpen

Heeft u een T-Mobile thuis abonnement en kampt u met een T-Mobile thuis storing? Onderzoek in dat geval eerst op de website of er een storing aanwezig is. T-Mobile geeft namelijk op de website aan waar er onderhoudswerkzaamheden zijn. Ziet u uw T-Mobile storing niet op de website staan, dan neemt u contact op met de T-Mobile klantenservice. U kunt T-Mobile bellen op het telefoonnummer 0800-0092. Dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 07:00 tot 22:00 uur. Op zondagen en feestdagen heeft u met T-Mobile contact van 09:00 tot 18:00 uur.

Zelf uw zaken regelen via My T-Mobile

T-Mobile maakt het mogelijk dat u zelf veel zaken kunt regelen via uw account op de website. Zo bekijkt u in uw account uw tegoed en verbruik, geeft u uw persoonlijke adreswijzigingen door en kunt u allerlei zaken instellen rondom uw mobiele telefoonnummer. Daarnaast kunt u uw abonnement wijzigen of bekijken waar een T-Mobile winkel in uw buurt ligt. Als u vragen heeft die niet gelijk op te lossen zijn, kunt u op de website met een van de medewerkers van de T-Mobile klantenservice spreken.

De T-Mobile klantenservice bereiken via de sociale media

Voor uw vragen kunt u ook terecht bij de T-Mobile community en de social media kanalen. Zo stelt u op Facebook uw vragen op het account @Tmobilenl, terwijl u op Twitter terecht kan bij @TMobile_Webcare. De medewerkers van de T-Mobile klantenservice zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 21:00 uur. In het weekend beantwoordt het webcare team uw vragen van 09:00 tot 17:30 uur. De community van T-Mobile bestaat uit maar liefst 300.000 leden die elkaar allerlei tips en adviezen geven om een bepaalde kwestie op te lossen.

Contact met T-Mobile

Openingstijden T-Mobile klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:00 -20:00
Dinsdag
08:00 -20:00
Woensdag
08:00 -20:00
Donderdag
08:00 -20:00
Vrijdag
08:00 -20:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers T-Mobile klantenservice

Contact met T-MobileNummer
Algemeen06 2400 1200

Overige contactmogelijkheden T-Mobile klantenservice

T-Mobile opzeggen

T-Mobile direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/t-mobile.

T-Mobile ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met T-Mobile? Laat ons je ervaring met T-Mobile weten!
Beoordeel T-Mobile

Adres T-Mobile klantenservice

Waldorpstraat 60
Den Haag

Laat ons je ervaring met de T-Mobile klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de T-Mobile klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel T-Mobile Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de T-Mobile klantenservice?