T-Mobile

Over T-Mobile

T-Mobile maakt deel uit van een va de drie divisies van het Duitse Deutsche Telekom-concert. Het hoofdkantoor bevindt zich dan ook in Bonn in Duitsland. Het bedrijf werd opgericht in 1992 onder Deutsche Telekom; in 1999 werden alle draadloze activiteiten samengevoegd in T-Mobile International. Nadat de telecomaanbieder Ben werd overgenomen door T-Mobile, werd het bedrijf steeds groter in Nederland; vanaf het moment dat het bedrijf ook nog eens telecom aanbieder Orange overnam in 2008 was T-Mobile een van de grootste spelers op de markt.

Contact opnemen

Via My T-Mobile kunt u zelf uw telefonische zaken regelen. Door in te loggen op My T-Mobile kunt u uw tegoed en verbruik zelf bekijken zonder dat u daarvoor met T-Mobile contact op hoeft te nemen. Daarnaast kunt u zelf zaken instellen voor uw mobiele nummer. In het geval dat u vragen heeft over het gebruik van My T-Mobile of u vragen heeft die niet met het gebruik van de app op te lossen zijn, kunt u op de website met een van de medewerkers van de My T-Mobile klantenservice chatten, die onmiddellijk antwoord geeft indien hij of zij beschikbaar is. In het geval dat de chat te druk is, kunt u ook terecht bij andere kanalen.

Social Media

Zo kunt u uw vraag doordeweeks op het forum of op de social media kanalen stellen van 08.00 uur tot 21:00 uur. In het weekend zijn de social media platforms beschikbaar van 09.00 uur tot 17.30 uur. Deze manier van T-Mobile klantenservice is niet alleen op Facebook te gebruiken, maar ook op Twitter: u kunt T-Mobile bereiken via @TMobile_Webcare. Als de medewerkers zo druk zijn dat ze ook hier geen antwoord op uw vragen kunnen geven, kunt u het T-Mobile forum bezoeken en informatie met andere bezoekers delen over diensten, producten of toestellen. De kans is groot dat u hier bij lotgenoten het antwoord vindt dat u zoekt.

Telefonisch contact

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de T-Mobile klantenservice. U kunt bellen naar het nummer 06 – 2400 1200 vanaf een vaste lijn. In het geval dat u een urgent probleem heeft kunt u met uw mobiele telefoon bellen naar het nummer 1200 voor hulp. Werkt uw mobiele telefoon niet? Het standaard tarief voor bellen naar een mobiel nummer binnen Nederland geldt hier. Voor klanten met een Relax-abonnement van voor januari 2010 is het bellen van dit nummer gratis. Bent u nog geen klant? Dan kunt u bellen naar 0800 – 7123.

Overige opties

Tenslotte kunt u ook altijd naar uw eigen T-Mobile filiaal gaan en de medewerkers uw probleem uitleggen: ook hier is de T-Mobile klantenservice u natuurlijk van dienst. Wat uw vraag ook is, ze zullen u graag helpen met uw problemen of vragen.

Openingstijden T-Mobile klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
08:00 -20:00
Dinsdag
08:00 -20:00
Woensdag
08:00 -20:00
Donderdag
08:00 -20:00
Vrijdag
08:00 -20:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
T-Mobile

Telefoonnummer T-Mobile klantenservice

Telefoonnummer
06 2400 1200
Belkosten
standaard tarief voor bellen naar een mobiel nummer, binnen Nederland

Adres T-Mobile klantenservice

Waldorpstraat 60
Den Haag

E-mailadres T-Mobile klantenservice

E-mailadres
onbekend

T-Mobile opzeggen

T-Mobile direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/t-mobile.

T-Mobile ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie