Trouw

 klantenservice

Eenvoudig met de Trouw klantenservice contact via KlantenserviceSpot.nl

Zoekt u met Trouw contact over uw kranten abonnement? Of wilt u naar aanleiding van een artikel in het dagblad Trouw contact met de redactie opnemen? Dankzij KlantenserviceSpot.nl neemt u eenvoudig met de Trouw klantenservice contact op. KlantenserviceSpot.nl is hét online verzamelportal als het gaat om contactinformatie van bedrijven en organisaties. Ondernemingen maken het veelal onnodig ingewikkeld om contact met hen op te nemen. Consumenten scrollen door allerlei pagina’s heen voordat ze eindelijk het juiste telefoonnummer of adres gevonden hebben. Om deze reden is KlantenserviceSpot.nl in het leven geroepen. Met een paar eenvoudige klikken op de knop heeft u meteen de juiste contactinformatie van het gewenste bedrijf te pakken. Van de klantenservice van Ziggo tot de PostNL klantenservice, van de Bol.com klantenservice tot het telefoonnummer om met de UWV in contact te komen. Lees snel verder hoe u snel en eenvoudig met de Trouw klantenservice in contact komt.

Contact met Trouw, de populaire Nederlandse ochtendkrant

Op 18 februari 1943 verscheen de eerste editie van Trouw. In deze tijd heette de krant nog Oranje-Bode, om de geboorte van prinses Margriet te vieren. In deze tijd, gedurende de oorlog, was de krant illegaal opgericht door een groep orthodox-protestante verzetsmensen. Oorspronkelijk was deze groep betrokken bij het blad Vrij Nederland, dat in 1940 als verzetskrant was opgericht. Nog altijd is ook Vrij Nederland als links Nederlands opinieweekblad actief. Ondanks het gevaar van het uitgeven van de krant, bleef Trouw voortbestaan gedurende de oorlog. Zelfs een van de oprichters van de krant, Wim Speelman, is hierbij om het leven gekomen. Na de oorlog was de krant in eerste instantie een krant voor de gereformeerde kerken in Nederland. In 1963 ontstond echter een keerpunt in de historie van het dagblad, waarbij de krant steeds meer zich losmaakte van het orthodoxe protestantisme. De krant werd in de jaren die hierop volgde steeds hipper. In 1998 kreeg het dagblad een hoofdredacteur die ook daadwerkelijk een journalist was, genaamd Frits van Exter. Sindsdien heeft Trouw het doel om een brede krant van hoge kwaliteit te zijn, die zich met name op maatschappelijke onderwerpen richt. De ochtendkrant heeft een oplage van circa 91.000 en is eind 2012 zelfs uitgeroepen tot de beste Europese krant van het jaar. Met zo’n grote organisatie is een goede klantenservice bij de Trouw onmisbaar. U kunt met Trouw dan ook op verschillende manieren contact opnemen.

Krant niet bezorgd vanwege een storing bij Trouw?

Is er een Trouw storing geweest waardoor er een krant niet bij u bezorgd is, of mist u een specifieke bijlage bij uw bezorging? Of wilt u tijdens de vakantieperiode tijdelijk minder kranten ontvangen, zodat u de dagbladen zich niet opstapelen bij de voordeur? De krant wordt doorgaans van maandag tot en met vrijdag vóór 07:00 uur bezorgd. Op zaterdag geldt het uiterste tijdstip van 09:00 uur. Heeft u echter (een deel van) de krant niet ontvangen, dan kunt u met Trouw contact opnemen via het telefoonnummer van Trouw dat speciaal is ingericht voor de bezorgservice: 088 – 0561 599. U kunt Trouw bellen van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 13:00 uur. De computer met spraakherkenning begeleidt u binnen een minuut bij het doorgeven van het niet bezorgde dagblad op uw postcode en datum. U heeft te alle tijden toegang tot de digitale editie van de krant, die van maandag tot en met zaterdag vanaf 06:00 uur ’s ochtends beschikbaar is.

Trouw klantenservice bellen voor overige vragen

Heeft u een vraag over een bepaald artikel in Trouw, wilt u uw abonnement wijzigen of opzeggen of weet u niet hoe u moet inloggen bij de krant? U kunt dan de Trouw klantenservice bellen op 088-0561588. Het telefoonnummer van Trouw is van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur bereikbaar. Wilt u een familiebericht laten plaatsen in de krant, dan kunt u Trouw bellen op het telefoonnummer 088-5722889. Dit nummer van Trouw kunt u bellen van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 15.00 uur en op zondag van 16.00 tot 18.00 uur. Geef hierbij altijd uw eigen telefoonnummer door, zodat u goed bereikbaar bent voor de krant. Voor het plaatsen van een advertentie neemt u met de Trouw klantenservice contact op via het telefoonnummer 088-5722888.

De veelgestelde vragen op de website van Trouw

Alvorens u met Trouw contact opneemt voor uw vragen, raden wij u aan om de website van Trouw te bezoeken. Op de servicepagina van de website vindt u allerlei informatie over de krant, die al veel vragen bij u kan wegnemen. Zo is er een gedeelte met veelgestelde vragen en bijbehorende antwoorden, maar kunt u ook per onderwerp informatie opzoeken. Zo geeft u hier een adreswijziging door, bekijkt u hoe u digitaal de krant kunt lezen, laat u aan de krant weten dat u met vakantie bent of kunt u de krant opzeggen naar aanleiding van het overlijden van een familielid.

Met Trouw contact op de sociale media

De Trouw klantenservice is actief op de sociale media. Zo kunt u uw vragen aan de Trouw klantenservice stellen op Twitter en Facebook. Op Twitter is het account waaraan u vragen kunt stellen @Trouw, terwijl u op Facebook de Trouw klantenservice bereikt op het account @Trouw.nl.

De Trouw klantenservice bezoeken op het hoofdkantoor

Wilt u voor een bepaalde kwestie persoonlijk contact met Trouw? Dan kunt u Trouw bezoeken op het adres Jacob Bontiusplaats 9, 1018 LL Amsterdam. Wij raden u aan om van tevoren een afspraak met de Trouw klantenservice te maken, zodat de medewerkers direct uw vragen kunnen beantwoorden.

Contact met Trouw

Openingstijden Trouw klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Trouw klantenservice

Contact met TrouwNummer
Algemeen088 - 056 15 88

Overige contactmogelijkheden Trouw klantenservice

Trouw opzeggen

Trouw direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/trouw.

Trouw ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Trouw? Laat ons je ervaring met Trouw weten!
Beoordeel Trouw

Adres Trouw klantenservice

Jacob Bontiusplaats 9
Amsterdam
Rapportcijfer Trouw klantenservice: 10

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Trouw klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Trouw klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Trouw Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Trouw klantenservice?

1 reviews over “Trouw”

  1. Rapportcijfer: 10

    Wij maken nu vooral veel gebruik van de online editie, er zit af toe wel kwaliteitsverschil in.. maar ik ben tevreden.