Ikea

 klantenservice

De Ikea klantenservice bereiken met behulp van KlantenserviceSpot.nl

Heeft u vragen over producten van Ikea? Wilt u een klacht indienen over de producten die u in huis heeft staan? De Ikea klantenservice kan u hiermee helpen. Het Ikea contact is op verschillende manieren te leggen. Denk aan het sturen van een e-mail, maar ook het telefonisch contact opnemen. Met een groot aantal mogelijkheden wilt u wel weten wat de contactgegevens zijn om deze winkelketen te bereiken. KlantenserviceSpot.nl is dé plek waar u moet zijn voor deze gegevens. Niet alleen vindt u hier de gegevens van Ikea, maar ook alles voor een storing bij Odido, de Bol.com klantenservice of de ABN Amro klantenservice. Lees snel verder om te ontdekken hoe u Ikea bereikt.

Het Ikea contact met een rijke geschiedenis

Bij Ikea contact met de klantenservice krijgen doet u voornamelijk voor het stellen van alle vragen en het indienen van klachten. De winkelketen heeft al een goede reputatie opgebouwd als het aankomt op het aanbieden van verschillende diensten. Het Zweedse bedrijf is in 1943 opgericht en heeft wereldwijd honderden winkels. Het aanbod bestond in eerste instantie uit meubels en steeds kwamen er weer nieuwe producten bij. Vanaf de jaren 50 konden klanten aan de hand van een catalogus bestellen, maar de fysieke winkels hebben nog meer mogelijkheden geboden voor klanten. De Ikea klantenservice is vanaf dat moment ook steeds verder uitgebreid, tot het punt waarop deze diensten vandaag de dag beschikbaar zijn.

De Ikea klantenservice via de website

De Ikea website biedt een groot aantal mogelijkheden om uw vragen beantwoord te krijgen en uw producten te vinden. De uitgebreide catalogus toont aan welke producten er beschikbaar zijn. Mocht u nog niet precies weten wat het beste bij uw woning en de afmetingen van de ruimtes past, heeft u de mogelijkheid om de floorplanner te gebruiken. Dit zijn allemaal hulpmiddelen om keuzes te maken. Alleen levert het soms ook vragen op. Deze kunt u dan stellen aan de virtuele assistente Anna. Via verschillende keuzes krijgt u een antwoord op iedere vraag. De Ikea klantenservice van Amsterdam is ook via deze weg te bereiken als uw vragen te complex zijn voor de virtuele assistent.

Ikea bellen voor de klantenservice

Ikea bellen voor de klantenservice behoort ook tot de mogelijkheden. U kunt de klantenservice van Ikea bellen via telefoonnummer 050 7111267. De Ikea klantenservice openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 20:00 uur. Op zaterdag kunt u dit Ikea telefoonnummer bellen tussen 09:00 en 18:00 uur. Het telefoonnummer van de Ikea klantenservice is voornamelijk bedoeld voor het beantwoorden van al uw vragen, maar ook kunt u uw klacht snel overbrengen. Mocht er een oplossing nodig zijn, kan de medewerker u hier direct bij helpen, zonder dat u lang op een antwoord hoeft te wachten.

Zet al uw vragen op papier

Hoewel het Ikea contact via bellen vaak de snelste oplossing is, kan het zijn dat u uw vragen en klachten liever op papier zet. In deze situatie kunt u bijvoorbeeld denken aan het verzenden van een e-mail. Via deze weg kan het even duren voordat u een antwoord heeft. Als u toch sneller alles zwart op wit wilt hebben staan, heeft de Ikea klantenservice ook sociale mediakanalen waarop u berichten kunt sturen. De speciale klantenservice op Twitter heeft @IKEAhelpt. Op Facebook kunt u een bericht sturen naar het desbetreffende filiaal, maar ook naar de algemene pagina’s van ieder land. Via de sociale mediakanalen heeft u vaak binnen een uur al antwoord, zodat u verder kunt met de producten.

Naast de Ikea klantenservice ook de Ziggo klantenservice of een storing bij KPN oplossen? Ga hiervoor naar de desbetreffende pagina’s en ontdek welke contactgegevens hiervoor beschikbaar zijn.

Contact met Ikea

Openingstijden Ikea klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:00 -20:00
Dinsdag
08:00 -20:00
Woensdag
08:00 -20:00
Donderdag
08:00 -20:00
Vrijdag
08:00 -20:00
Zaterdag
09:00 -18:00
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Ikea klantenservice

Contact met IkeaNummer
Algemeen050-7111267

Overige contactmogelijkheden Ikea klantenservice

Ikea opzeggen

Ikea direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/ikea.

Ikea ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Ikea? Laat ons je ervaring met Ikea weten!
Beoordeel Ikea

Adres Ikea klantenservice

Paasheuvelweg 5
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de Ikea klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Ikea klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Ikea Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Ikea klantenservice?