Staedion

Over Staedion

Staedion is een woningcorporatie die vooral actief is in de omgeving van Den Haag. Van de 500 corporaties in Nederland behoort Staedion tot de tien grootste, het is dan ook de grootste woningcorporatie in Den Haag. Op 23 december 1999 ontstond Staedion uit een fusie van verschillende in Den Haag gevestigde woningbouwverenigingen. Staedion verhuurt inmiddels ruim 36.000 woningen en 4.000 andere objecten zoals winkels, bedrijfsruimten en garages. Met bijna 400 medewerkers wordt er gewerkt aan een eigen thuis voor iedereen. De missie van Staedion is dat iedereen moet kunnen wonen in een goede, betaalbare en duurzame woning in een plezierige en veilige woonomgeving.

Koop- en huurwoningen

Staedion verhuurt en verkoopt woningen. Het huuraanbod bestaat uit sociale huurwoningen, vrije sector woningen en studentenwoningen. Ook zijn er bedrijfsruimten en parkeer- en bergruimten te huur. Op de website van Staedion vindt u een overzicht van al deze huurwoningen. Ook is er een aparte pagina waar huurwoningen staan die per direct te huur zijn, en is er veel informatie beschikbaar over hoe u in aanmerking kunt komen voor een huurwoning. Het koopaanbod bestaat uit bestaande woningen en nieuwbouwwoningen. Op de website is ook voor de koopwoningen uitgebreide informatie te vinden. U kunt via de zoekmachine gericht zoeken naar een voor u geschikte koopwoning. Open dagen van woningen van Staedion staan ook aangegeven op de website.
Een extra mogelijkheid binnen Staedion is het afsluiten van een service abonnement. Hiermee kunt u bij reparaties (vaak zonder extra kosten) een vakman van Staedion inschakelen. Normaal gesproken zijn deze kosten geheel voor rekening van de huurder. Met een Serviceabonnement krijgt uw woning ook elke achttien maanden een servicebeurt.

Contact

De klantenservice van Staedion is te bereiken op het telefoonnummer 088 – 24 23 000 van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Als huurder van Staedion kunt u terecht bij het hoofdkantoor aan het Koningin Julianaplein 2 in Den Haag. Dit kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 12.30 uur. In de middag bent u alleen op afspraak welkom. Als u per email een vraag, opmerking of klacht wil doorgeven kunt u een mail sturen naar het e-mailadres info@staedion.nl. U kunt er ook voor kiezen om schriftelijk contact op te nemen door een brief te richten aan: Staedion, Postbus 40406, 2504 LK, Den Haag. Op de website is tevens een contactformulier te vinden die u kunt gebruiken om Staedion een email te sturen. Als klant van Staedion kunt u door in te loggen op uw eigen account ook online verschillende zaken regelen, zoals het indienen van een reparatieverzoek.

Openingstijden Staedion klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Staedion

Telefoonnummer Staedion klantenservice

Telefoonnummer
088 - 24 23 000
Belkosten
lokaal tarief

Adres Staedion klantenservice

Koningin Julianaplein 2
Den Haag

E-mailadres Staedion klantenservice

E-mailadres

Staedion opzeggen

Staedion direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/staedion.

Staedion ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie