Ben klantenservice

Telefonieprovider Ben

Ben is een telecomaanbieder die al sinds 1998 bestaat. Ben is een zelfstandig onderdeel van T-Mobile en maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile. Vanaf 2010 verkoopt Ben ook mobiele telefoons en sinds begin 2014 biedt het abonnementen met een mobiele telefoon aan. Bent u klant van Ben, dan kan het soms zijn dat u contact met de Ben klantenservice wilt opnemen voor vragen, storingen of andere problemen. Vind u het lastig om uit te zoeken wat het Ben telefoonnummer is wat u moet bellen? KlantenserviceSpot helpt u graag aan het actuele en juiste Ben klantenservice telefoonnummer, waardoor u met de persoon bij Ben kan spreken die u verder kan helpen!

Ben klantenservice bellen

De Ben klantenservice is op werkdagen (maandag – vrijdag) van 9.00 uur tot 17.00 uur telefonisch aanspreekbaar via het Ben telefoonnummer: 0900 – 04 01 405 (dit kost € 0,35 per gesprek). Wilt u niet lang in de wacht staan, dan kunt u even op de website kijken hoe lang u op dit moment maximaal moet wachten voordat u geholpen wordt. Voor vragen over een nieuw abonnement zijn de verkoopadviseurs van Ben klantenservice op werkdagen van 8.00 uur tot 20.00 uur bereikbaar. Heeft u pas in het weekend tijd om de klantenservice te bellen? Probeer het dan op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur via het Ben telefoonnummer: 0800 – 24 62 468. Dit telefoonnummer is gratis te gebruiken.

Op andere manieren in contact met Ben klantenservice

U kunt ook via het berichtenformulier op de website van Ben in contact komen met de klantenservice. Verder is er op de website ook een pagina met veel gestelde vragen. De vragen staan op categorie ingedeeld. Daarnaast kunt u Ben ook via sociale media contacteren. Op Facebook beantwoordt de Ben klantenservice vragen op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur.

Niet een storing bij Ben, maar een andere telecomaanbieder?

Heeft u een andere telecomaanbieder dan Ben en ervaart u een storing of andere problemen? Dan kunt u via KlantenserviceSpot uiteraard ook in contact komen met andere klantenservices. Zo zoekt u in de database niet alleen makkelijk naar het Ben telefoonnummer, maar ook naar de telefoonnummers van de klantenservice van Ziggo, T-Mobile of HollandsNieuwe. Ook komt u via KlantenserviceSpot te weten hoe u Robin Mobile contact of KPN zakelijk contact krijgt.

KlantenserviceSpot: dé database voor alle klantenservices!

KlantenserviceSpot is dus een handige website om bij uw favorieten op te slaan. U kunt bij KlantenserviceSpot namelijk niet alleen zoeken naar de juiste contactgegevens van Ben klantenservice, maar ook naar klantenservices van andere bedrijven en organisaties. Heeft u bijvoorbeeld een abonnement op de sportschool Basic Fit en heeft u een vraag aan de klantenservice, dan kunt u gewoon zoeken in de database naar de gegevens van Basic Fit contact. Verder kunt u ook zoeken naar Schipholtickets contact of NS klantenservice als u gaat reizen met het vliegtuig of de trein. Inmiddels heeft KlantenserviceSpot ook een eigen storings- en installatiedienst. U kunt dus een installatie door ons laten doen. Doet u dit samen met een buur of een andere bekende, dan krijgt u beide 5% korting!

Openingstijden Ben klantenservice klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
09:00 -18:00
Zondag
09:00 -18:00
Ben klantenservice

Telefoonnummer Ben klantenservice klantenservice

Telefoonnummer
0900-04 01 405
Belkosten
€0,35 per gesprek

Adres Ben klantenservice klantenservice

Postbus 13016
Den Haag

E-mailadres Ben klantenservice klantenservice

E-mailadres

Ben klantenservice opzeggen

Ben klantenservice direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/ben klantenservice.

Ben klantenservice ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie