Peter & Van der Vloodt

 klantenservice

Over Peter & Van der Vloodt

Peter & Van der Vloodt is een Amsterdams makelaarskantoor dat is opgericht in 1968 door de heer Peter van der Vloodt. Het kantoor is gevestigd aan de James Wattstraat 60 in Amsterdam. Momenteel werken er verschillende specialisten op het gebied van makelaardij, vastgoed beheer en vastgoed projecten. De zoon van Peter, Bart van der Vloodt werkt momenteel bij het kantoor Algemeen Manager. Bart van der Vloodt werkt met een team van verschillende specialisten.

Diensten

U kunt terecht bij Peter & Van der Vloodt voor diverse wensen, voorkeuren en mogelijkheden. Indien u een huis of een bedrijfspand wilt kopen, bent u bij Peters & Van der Vloodt aan het juiste adres. Het aanbod dat het kantoor heeft is afkomstig van de NVM en uit het eigen netwerk van Peter & Van der Vloodt. Daarnaast heeft het kantoor een ruim aanbod in nieuwbouwprojecten. Het kantoor begeleidt u bij het bezichtigen, doet onderzoek naar de bouwkundige staat van het pand, maakt een analyse met betrekking tot toekomstige ontwikkelingen in de directe omgeving, kan voor u de onderhandelingen doen en legt alle gemaakte afspraken vast. Op de website is er een overzicht van het actuele aanbod van koophuizen, bedrijfspanden en projecten die Peter & Van der Vloodt tot haar beschikking heeft.
Mocht u een huis of bedrijfspand willen verkopen via Peter & Van der Vloodt, wordt het gehele verkoopproces voor u geregeld. Allereerst worden de bezichtigingen geregeld door het kantoor. Daarnaast wordt het huis of het bedrijfspand zo aantrekkelijk mogelijk gepresenteerd op Funda, de website van de Makelaarsvereniging Amsterdam en de website van Peter & Van der Vloodt.
Daarnaast kan Peter & Van der Vloodt u helpen met de koop of verkoop van een pand op de Amsterdamse Onroerend Goed Veiling. Op de website van Peter & Van der Vloodt kunt u bekijken hoe het kantoor u hierbij van dienst kan zijn. Daarnaast is het kantoor inzetbaar bij het maken van een taxatie, bij de begeleiding of advisering bij project-ontwikkeling, het beheer van vastgoed, het huren van een woning of bedrijfspand en/of het afsluiten van specifieke verzekeringen.

Contact

Peter & Van der Vloodt is op verschillende manieren te bereiken. Het kantoor is gevestigd aan de James Wattstraat 60, 1097 DM Amsterdam. Mocht u Peter & Van der Vloodt willen bezoeken in het weekend of ‘s avonds, kunt u een afspraak maken. Op werkdagen is Peters & Van der Vloodt geopend van 09:00 uur tot 18:00 uur. Indien u het kantoor per post wilt contacteren, kunt u uw brief adresseren aan Peter & Van der Vloodt, Postbus 94407, 1090 GK Amsterdam.

Telefonisch is Peter & Van der Vloodt bereikbaar op het nummer 020-6934637. Het kantoor heeft een telefonisch spreekuur van 09:00 uur tot 11:00 uur. Per fax is het kantoor bereikbaar op het nummer 020-5042106. Daarnaast kunt u het kantoor per mail aanschrijven. U kunt uw email bericht sturen aan info@pvdv.nl.

Contact met Peter & Van der Vloodt

Openingstijden Peter & Van der Vloodt klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Peter & Van der Vloodt klantenservice

Contact met Peter & Van der VloodtNummer
Algemeen020-6934637

Overige contactmogelijkheden Peter & Van der Vloodt klantenservice

Peter & Van der Vloodt opzeggen

Peter & Van der Vloodt direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/peter & van der vloodt.

Peter & Van der Vloodt ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Peter & Van der Vloodt? Laat ons je ervaring met Peter & Van der Vloodt weten!
Beoordeel Peter & Van der Vloodt

Adres Peter & Van der Vloodt klantenservice

James Wattstraat 60
Amsterdam
Rapportcijfer Peter & Van der Vloodt klantenservice: 10

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Peter & Van der Vloodt klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Peter & Van der Vloodt klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Peter & Van der Vloodt Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Peter & Van der Vloodt klantenservice?

0 reviews over “Peter & Van der Vloodt”

  1. Rapportcijfer: 10

    Erg prettige ervaring gehad met Makelaardij van der Vloot. Onze woning werd vlot getaxeerd en nog sneller verkocht! Alles is van begin tot einde voor ons geregeld. Bij een volgende aan of verkoop van een huis gaan we zeker weer gebruik van jullie maken! Bedankt!