Atoomstroom

 klantenservice

Over Atoomstroom

Atoomstroom is een jong, Nederlands energiebedrijf waarbij kernenergie een ideologische grondslag heeft. Atoomstroom biedt u de mogelijkheid om te kiezen voor met kernenergie opgewekte elektriciteit en stelt daarmee een onafhankelijk klimaat voor. Atoomstroom is van mening dat de hedendaagse consument zelf in staat is om de voor- en nadelen van kernenergie te beoordelen en een bewuste keuzen te maken als het op nucleaire energiebronnen aankomt. De aanpak van Atoomstroom is in hun eigen woorden dan ook duidelijk, eerlijk en eenvoudig. Deze doelstellingen vindt u terug in de Atoomstroom klantenservice: deze is duidelijk, eerlijk en eenvoudig, net als de missie van het bedrijf.

Veelgestelde vragen

Voordat u als klant contact op neemt met de Atoomstroom klantenservice, is het echter aan te raden dat u een kijkje neemt bij de veelgestelde vragen. Vragen die hier naar voren komen zijn vragen over welke facturen u heeft open staan, wat u kan verwachten als u net klant geworden bent van Atoomstroom, of hoe u uw eigen jaarafrekening kan downloaden. Ook kunt u hier uitleg vinden over wat kernenergie is, waarom u het zou kunnen gebruiken en wat de nadelen er van zijn. Ook vragen over het doorgeven van wijzigingen kunt u hier vinden. Vragen over Atoomstroom in het algemeen en wat zij te bieden hebben kunt u hier ook terug vinden. In het geval dat u het antwoord op uw vraag hier niet kunt vinden, kunt u contact opnemen met de Atoomstroom klantenservice.

Contact en klachten

U kunt met de Atoomstroom klantenservice contact opnemen door gebruik te maken van de functie van Uw klachten worden op verschillende manieren behandeld. Atoomstroom klantenservice probeert altijd meteen uw klacht op te lossen, maar soms is dat niet mogelijk. IN dat geval krijgt u binnen vijf werkdagen een schriftelijke bevestiging van uw klacht, en binnen vijftien werkdagen een definitieve reactie. U kunt uw klachten opsturen naar Klachten coördinator, Postbus 11950 1001 GZ, Amsterdam, of een e-mail sturen naar klanten@atoomstroom.nl.

Telefoon

Indien u dit niet snel genoeg gaat, kunt u ook het telefoonnummer van de Atoomstroom klantenservice bellen om direct contact met een medewerker te hebben. U kunt bellen naar 020 – 7370548 onder lokaal tarief. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 18.00 uur.

Postadres

Als laatste kunt u ook via de post contact opnemen met de Atoomstroom klantenservice. U kunt hen een brief sturen via Postbus 11950, 1001 GZ, Amsterdam. Ook kunt u het hoofdkantoor een bezoek brengen. Deze kunt u vinden op de Vijzelstraat 20, 1017 HK, Amsterdam.

Contact met Atoomstroom

Openingstijden Atoomstroom klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Atoomstroom klantenservice

Contact met AtoomstroomNummer
Algemeen020 - 73 70 548

Overige contactmogelijkheden Atoomstroom klantenservice

Atoomstroom opzeggen

Atoomstroom direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/atoomstroom.

Atoomstroom ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Atoomstroom? Laat ons je ervaring met Atoomstroom weten!
Beoordeel Atoomstroom

Adres Atoomstroom klantenservice

Vijzelstraat 20
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de Atoomstroom klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Atoomstroom klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Atoomstroom Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Atoomstroom klantenservice?