DONG Energy

 klantenservice

Over DONG Energy

DONG Energy is een Deens energiebedrijf dat in 2006 is ontstaan door de fusie van zes energiebedrijvingen. DONG Energy produceert elektriciteit en levert deze samen met aardgas aan klanten in Noord-Europa. Sinds kort streeft ook DONG Energy naar groene energie. Dankzij het energieakkoord krijgt DONG Energy steun in de rug met het investeren in windmolenparken. DONG Energy wil graag de stap naar schone energievoorziening zetten en de economie een impuls geven. Mede door deze doelstellingen hoort een goede klantenservice bij het imago van DONG Energy en daar voldoen ze dan ook aan.

Veelgestelde vragen

Voordat u als klant contact op neemt met de DONG Energy klantenservice, is het echter aan te raden dat u een kijkje neemt op de website bij de categorie organisatie en thuis. Bij thuis komt u ook de veelgestelde vragen tegen. Vragen die hier naar voren komen zijn vragen over welke facturen u heeft open staan, wat u kan verwachten als u net klant geworden bent van Essent, of hoe u uw eigen jaarafrekening kan downloaden en uw persoonlijke gegevens kunt wijzigen. Daarnaast komen hier vragen over groen gas en uw meterstanden aan bod. Vragen over DONG Energy in het algemeen en wat zij te bieden hebben kunt u hier ook terug vinden, evenals wat u moet doen als u gaat verhuizen en hoe u het beste kunt betalen. In het geval dat u het antwoord op uw vraag hier niet kunt vinden, kunt u contact opnemen met de DONG Energy klantenservice.

Contact

U kunt met de Essent klantenservice contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier of het klachtenformulier. Vergeet bij beide niet uw telefoonnummer en e-mail adres in te vullen, zodat DONG Energy zo spoedig mogelijk contact met u kan opnemen. Nogmaals: vul geen klachten in voor het contactformulier, deze is slechts bedoeld voor vragen, mededelingen en andere zaken. Het klachtenformulier is er geheel op gericht om uw ervaring beter te maken. Ook kunt u een e-mail sturen naar vragen@dongenergy.nl.

Telefoon en Twitter

Indien u dit niet snel genoeg gaat, kunt u ook het telefoonnummer van de DONG Energy klantenservice bellen om direct contact met een medewerker te hebben. U kunt bellen naar 088 – 044 88 88. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17,00 uur. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het webcare team dat voor u klaar staat! U kunt DONG Energy vinden op Twitter en Facebook onder @DONG_EnergyNL.

Postadres

Als laatste kunt u ook via de post contact opnemen met de DONG Energy klantenservice. U kunt hen een brief sturen via Postbus 5032, 5201 GA, ‘s –Hertogenbosch. Daarnaast kunt u natuurlijk ook een bezoek brengen aan het hoofdkantoor. Deze kunt u vinden op Pettelaarpark 117, 5216 PS, ’s-Hertogenbosch.

Contact met DONG Energy

Openingstijden DONG Energy klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers DONG Energy klantenservice

Contact met DONG EnergyNummer
Algemeen088 - 044 88 88

Overige contactmogelijkheden DONG Energy klantenservice

DONG Energy opzeggen

DONG Energy direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/dong energy.

DONG Energy ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met DONG Energy? Laat ons je ervaring met DONG Energy weten!
Beoordeel DONG Energy

Adres DONG Energy klantenservice

Pettelaarpark 117
's-Hertogenbosch

Laat ons je ervaring met de DONG Energy klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de DONG Energy klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel DONG Energy Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de DONG Energy klantenservice?