HVC Energie

 klantenservice

<h2>Over HVC Energie</h2>

HVC is een afvalcentrale gevestigd in Alkmaar. HVC is opgesplitst is HVC energie en HVC afval. In 1991 werd HVC energie opgericht, vijf jaar later werd de nieuwe hightech afvalenergiecentrale in Alkmaar gerealiseerd en in gebruik genomen. Het bedrijf is verantwoordelijk voor het duurzaam afvalbeheer van haar aandeelhouders. Daarnaast produceert HVC duurzame energie die wordt geleverd aan gemeenten, waterschappen, bedrijven en particulieren. HVC ondersteunt ook bij maatregelen om lokaal te verduurzamen. HVC energie haalt duurzame energie zoals warmte, elektriciteit en gas uit afval, biomassa, wind, zon en geothermie.

<h2>Aanbod </h2>

Als het afval niet meer hergebruikt kan worden, maakt HVC energie er elektriciteit, warmte of groen gas en compost van. Daarnaast helpt HVC energie de gemeenten en waterschappen in Nederland bij het benutten van onuitputtelijke bronnen zoals zonne-energie, windenergie en aardwarmte. Dit zorgt, naast een flinke verlaging van de CO2- uitstoot, voor toekomstbestendige energie. HVC afval beheert alle afvalbrengstations in onze regio’s. HVC energie exploiteren in totaal: twee sorteer- en recyclinginstallaties, twee vergistingsinstallaties, twee afvalenergiecentrales, een bio-energiecentrale en een slibverbrandingsinstallatie. Met deze installaties worden grondstoffen ingewonnen of wordt energie geproduceerd.

<h2>Windenergie en groene elektriciteit</h2>

HVC energie is ook actief op het gebied van windenergie. HVC energie bezit drie windparken op land, twee windparken op zee en verschillende kleine zoninstallaties. HVC energie doet constant onderzoek naar duurzame kansen, dit doet HVC energie met lokale ondernemers en gemeenten. HVC energie wekt groene elektriciteit op uit biomassa (afval- en sloophout), wind en zon. Deze groene elektriciteit wordt terug geleverd aan gemeenten en waterschappen. Dezelfde gemeenten en waterschappen die het restafval leveren krijgen het op deze manier terug in de vorm van energie. Die energie gebruiken zij vervolgens weer om bijvoorbeeld verkeerslichten en straatverlichting mee te laten branden en gemalen mee te laten werken.

<h2>Contact</h2>

De klantenservice van HVC energie is te bereiken via het gratis telefoonnummer 0800-4823637 van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur. U kunt hier terecht met al uw vragen met betrekking tot energie. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Daarnaast is het mogelijk om contact op te nemen door een email te sturen naar het e-mailadres info@hvcenergie.nl. Als u liever schriftelijk contact wilt met HVC energie kunt u een brief sturen naar Postbus 9199, 1800 GD Alkmaar. Voor alle HVC- vestigingen wordt een postadres gehanteerd. Als laatste is het mogelijk om langs te komen bij HVC energie. Het bezoekersadres van HVC energie is gevestigd in Alkmaar op de Jadestraat 1, 1812 RD.

Contact met HVC Energie

Openingstijden HVC Energie klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:00 -17:00
Dinsdag
08:00 -17:00
Woensdag
08:00 -17:00
Donderdag
08:00 -17:00
Vrijdag
08:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers HVC Energie klantenservice

Contact met HVC EnergieNummer
Algemeen0800 - 482 36 37

Overige contactmogelijkheden HVC Energie klantenservice

HVC Energie opzeggen

HVC Energie direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/hvc energie.

HVC Energie ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met HVC Energie? Laat ons je ervaring met HVC Energie weten!
Beoordeel HVC Energie

Adres HVC Energie klantenservice

Jadestraat 1
Alkmaar

Laat ons je ervaring met de HVC Energie klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de HVC Energie klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel HVC Energie Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de HVC Energie klantenservice?