DPD contact

Hoe neem ik met DPD-contact op?

Heeft u vragen aan de DPD-klantenservice over de grootte en het gewicht van een pakket dat u wilt versturen? Of wilt u weten wanneer uw pakket wordt bezorgd? Met KlantenserviceSpot.nl vindt u binnen een handomdraai het juiste DPD telefoonnummer. Wij bieden een brede verzameling aan telefoonnummers en adressen van bedrijven aan, zodat u niet eindeloos naar de correcte contactinformatie van de klantenservice hoeft te zoeken. Zo belt u met de NS-klantenservice, PostNL klantenservice of Schiphol klantenservice. Lees snel verder hoe u met DPD contact opneemt.

Met DPD contact, de wereldwijde pakketbezorger

DPD Nederland maakt deel uit van het internationale bedrijf DPD group, wat op zijn beurt weer een onderdeel is van Groupe La Poste. Deze Franse onderneming is de marktleider in Europa als het gaat om het versturen van pakketten. Iedere dag verwerken 120.000 werknemers van DPD wereldwijd zo’n 8,4 miljoen pakketten. Uit meer dan 230 landen en 70.000 Pickup parcelshops kunnen klanten pakketten zowel verzenden als ontvangen. Belangrijk hierbij is niet alleen duurzaamheid en innovatie, maar ook een gebruiksvriendelijke DPD-klantenservice.

Met DPD bellen voor uw vragen

Heeft u een vraag waarvoor u persoonlijk contact met de DPD-klantenservice wenst? U kunt DPD bellen op het nummer 085-0022222. Dit DPD telefoonnummer is bereikbaar op iedere werkdag tussen 08:00 en 17:30 uur. Daarnaast is de DPD-klantenservice op zaterdag bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur. Voor contact met de buitenlandse kantoren kijkt u op de website van DPD Group.

Veelgestelde vragen voor DPD contact

Alvorens u van plan bent om DPD te bellen, is het verstandig om eerst de website van de pakketbezorger te bezoeken. Hier vindt u een pagina met Veelgestelde vragen waar u de antwoorden op kunt vinden. Gebruik de Track & Trace tool om uw pakket te volgen, print bij de DPD Online Verzendservice
het label om een pakket retour te zenden of lees allerlei informatie over douanes voor de export. Daarnaast vindt u hier diverse online contactformulieren om met DPD contact op te nemen.