DGB Energie

 klantenservice

Over DGB Energie

DGB Energie is eerlijke energie: zoals ze het zelf zeggen is het energie van boeren voor boeren. DGB Energie is een dienstverlenend bedrijf voor de agrarische sector. En was jaren geleden dan ook opgericht door een varkenshouder in Duitsland. Hierdoor spreekt DGB Energie de agrarische taal, kent de cultuur en de specifieke problemen op een boerenbedrijf: juist daarom is DGB Energie zo populair onder de boeren van Nederland.  DGB Energie begrijpt hoe de klanten het willen zien en levert energie zonder de klant van het kastje naar de muur te drijven. Het bedrijf is dan ook trots op hun persoonlijke benadering en de ondertussen hoogwaardige DGB Energie klantenservice.

Veelgestelde vragen

Voordat u als klant contact op neemt met de DGB Energie klantenservice, is het echter aan te raden dat u een kijkje neemt bij de veelgestelde vragen. Vragen die hier naar voren komen zijn vragen over welke facturen u heeft open staan, wat u moet regelen als u gaat verhuizen, of hoe u uw eigen jaarafrekening kan downloaden. Daarnaast komen hier vragen over groen gas en uw meterstanden aan bod: denk aan informatie over zonnepanelen of de betalingsmogelijkheden bij DGB Energie.. Vragen over DGB Energie in het algemeen en wat zij te bieden hebben kunt u hier ook terug vinden. In het geval dat u het antwoord op uw vraag hier niet kunt vinden, kunt u contact opnemen met de DGB Energie klantenservice.

Contact

U kunt met de DGB Energie klantenservice contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier of de klachten en suggesties pagina. Vergeet op het contactformulier niet uw e-mail adres en telefoonnummer in te vullen: op deze manier kan DGB Energie zo snel mogelijk contact met u opnemen over uw vraag. Hetzelfde geldt voor klachten en suggesties in het aparte formulier. Verder kunt u natuurlijk ook een e-mail sturen naar energie@dgbbv.nl. U ontvangt op korte termijn een antwoord op uw vraag of opmerking.

Telefoon en fax

Indien u dit niet snel genoeg gaat, kunt u ook het telefoonnummer van de EDGB Energie klantenservice bellen om direct contact met een medewerker te hebben. U kunt bellen naar 0523-683339. Dit nummer is van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur bereikbaar. Als u uw telefoonnummer achterlaat, kan DGB Energie u eventueel op uw voorkeurstijd terug bellen. Daarnaast is DGB Energie ook per fax te bereiken via 0523-684222.

Postadres

Als laatste kunt u ook via de post contact opnemen met de DGB Energie klantenservice. U kunt hen een brief sturen of een bezoek brengen op DGB Energie, Lange Spruit A, 7773 NE, Hardenberg.

Contact met DGB Energie

Openingstijden DGB Energie klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:30 -17:00
Dinsdag
08:30 -17:00
Woensdag
08:30 -17:00
Donderdag
08:30 -17:00
Vrijdag
08:30 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers DGB Energie klantenservice

Contact met DGB EnergieNummer
Algemeen0523 - 68 33 39

Overige contactmogelijkheden DGB Energie klantenservice

DGB Energie opzeggen

DGB Energie direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/dgb energie.

DGB Energie ervaringen

4 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met DGB Energie? Laat ons je ervaring met DGB Energie weten!
Beoordeel DGB Energie

Adres DGB Energie klantenservice

Lange Spruit 1a
Hardenberg
Rapportcijfer DGB Energie klantenservice: 6.5

Rapportcijfer is gebaseerd op 4 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de DGB Energie klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de DGB Energie klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel DGB Energie Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de DGB Energie klantenservice?

4 reviews over “DGB Energie”

 1. Rapportcijfer: 8

  Fam. Selam Afwerki Abraha is om onbekende redenen overgegaan naar DGB per september?oktober ?2022. De familie is telefonisch benaderd. Echter, zij beheersen de Nederlandse taal nog onvoldoende. Dit betekent dat het aangegane contract niet afgesloten had mogen worden.
  De 2 bedragen die nu afgeschreven zijn, hadden niet autiomatisch afgeschreven mogen worden. Hiervoor moet de familie eerst tekenen.
  Neem zo snel mogelijk contact op met mij. Ik ben integratiecoach vluchtelingenwerk en begeleidt dit gezin.

 2. Rapportcijfer: 2

  Het is asociaal wat dit bedrijf doet. Ik kreeg van mijn energie bedrijf dat ik was overgestapt naar dgb energie. Ik heb helemaal niets gedaan.. dit slaat nergens op. Ik weet niet hoe dgb dit heeft geflikt

 3. Rapportcijfer: 8

  Hoe vaak je ze ook belt er wordt niet opgenomen.
  Er wordt meer termijnbedrag afgeschreven dan in contract staat!
  Maar je kunt niemand bereiken.
  Schandalige praktijken !

 4. Rapportcijfer: 8

  dit is waardeloos ben eindeloos bezig om deze OFFERTE te beeidigen
  maar je krijg nergens contact
  kenmerk is ID 2896235
  hoop dat dit gelezen wordt.
  mijn mail is grrekum@gmail.com