Aboutyou

Gelijk uw About You vragen beantwoorden dankzij KlantenserviceSpot.nl

Wilt u met About You contact over uw bestelling of vraagt u zich af hoe u een retourzending van uw pakket moet maken? Met KlantenserviceSpot.nl heeft u binnen een paar seconden het correcte About You telefoonnummer in handen. KlantenserviceSpot.nl beschikt over een handige online database vol adressen en telefoonnummers van de meest uiteenlopende bedrijven. Zo belt u met de NS-klantenservice voor treinabonnementen, neemt u met de Schiphol klantenservice contact op om uw vragen rondom parkeren bij de luchthaven op te lossen of neemt u met Stedin contact op voor het energiebeheer. Lees direct hoe u met About You contact opneemt door KlantenserviceSpot.nl.

Contact met About You, de online webshop voor mode

In 2014 werd About You opgericht in Hamburg, als onderdeel van Otto Group. De populaire online modewinkel is werkzaam in 24 landen in Europa, waarmee het tot een van de grootste online fashionketens behoort. Bij About You koop je kleding van meer dan 2000 topmerken voor zowel dames, heren en kinderen. Van een bloemetjesjurk tot een stoere denim; About You doet er alles aan om de klanten volledig te laten stralen. Bij zo’n grote organisatie staat de About You klantenservice uiteraard centraal.

Met AboutYou contact via de website

Voordat u met de About You klantenservice gaat bellen, raden we u aan om de website van de online retailer te bezoeken. Hierop vindt u namelijk een pagina met veelgestelde vragen en bijbehorende antwoorden. Zo ziet u wat de levertijd van uw bestelling is, hoe u uw pakket kunt volgen, op welke manier u pakketten kunt terugsturen en op welk moment u uw geld ontvangt van de retourzending. De vragen zijn handig ingedeeld in categorieën als ‘Mijn Account’, ‘Bestelling’, ‘Betaling’, ‘Kortingscode’, ‘Verzending en levering’, ‘Retourneren en terugbetaling’ en ‘Overige’. Lukt het niet om direct het juiste antwoord te vinden, dan helpt de Self-Service Centre met een eenvoudig stappenplan om bij de goede vraag en bijbehorend antwoord uit te komen.

Bellen naar het About You telefoonnummer

Lukt het niet om uw vragen te beantwoorden met de informatie op de website, dan kunt u voor uw About You ervaringen uiteraard telefonisch contact met About You opnemen. Het About You telefoonnummer is ‎0800 – 02 29 967. Dit gratis telefoonnummer is van op werkdagen bereikbaar tussen 08:00 en 22:00 uur. Daarnaast zit de About You klantenservice ook in het weekend voor u klaar om uw vragen te beantwoorden op het bovenstaand telefoonnummer tussen 09:00 en 20:00 uur.

Met About You contact via het online contactformulier

Wilt u schriftelijk uw ervaringen met About You delen aan de klantenservice? Vul dan het online contactformulier op de website van de online modewinkel in. Het is daarbij mogelijk om bestanden mee te sturen om uw kwestie toe te lichten.