White Canvas

 klantenservice

Over White Canvas

In januari 2014 is het bedrijf White Canvas, Reputation Guards gestart. Dit bedrijf ziet op online reputatie management. Het bedrijf heeft als werkzaamheden ‘’ontgooglen’’. Het medium Google wordt een steeds belangrijkere informatiebron. Tegenwoordig bepaalt Google de belangrijkste gebeurtenissen in ons leven, zowel privé als zakelijk. In tegenstelling tot traditionele media zijn de opstellers van die informatie anoniem en wettelijk nauwelijks gebonden aan regels. Met als gevolg dat er zomaar negatieve berichtgeving op internet kan verschijnen. Elke succesvolle ondernemer of onderneming loopt daardoor gigantische risico’s. De missie van White Canvas is bescherming bieden tegen negatieve gevolgen van reputation attacks op het internet. Hierdoor worden mensen en bedrijven in hun toekomstige groei en ontwikkeling niet gehinderd door negatieve berichtgeving uit het verleden.

S.I.L.K. Technology

White Canvas heeft de afgelopen jaren S.I.L.K. Technology ® ontwikkeld. Deze werkmethode heeft als doel de negatieve effecten van een beschadigde online reputatie te verhelpen en bestaat uit vier fases:
Search, het S.I.L.K. systeem monitort continue het web om te kijken naar nieuwe meldingen op vastgestelde zoektermen (naam, bedrijfsnaam, merk).
Identify, analisten verdelen de nieuwe meldingen op positief, neutraal of negatief en bepalen dan de vervolgstappen op basis van de exacte inhoud.
Lowering Ranking, uit onderzoek blijkt dat 98% van de zoekopdrachten in google alleen de eerste resultatenpagina wordt bekeken. Het S.I.L.K. systeem heeft daarom als doel de negatieve meldingen steeds verder naar lagere pagina’s te krijgen. Hierdoor worden ze feitelijk niet meer opgemerkt.
Keeping them there, ziet op routine-onderhoud. Het kan zijn dat Google’s Spiders de resultaten langzaam weer naar boven drukken. Het is daarom de bedoeling dat er nog een periode wordt gemonitord. Er worden dan vervolgacties ondernomen indien dat nodig is.

Producten

De producten van White Canvas zijn divers. Zo bestaat het product Online reputation management. Dit bestaat uit het managen van uw online reputatie. Met behulp van de online reputatie tool helpt White Canvas een goede reputatie op te bouwen, te versterken of te beschermen. Zo wordt voorkomen dat een zorgvuldig opgebouwd merk of een goede naam ernstige reputatieschade lijdt. Daarnaast bestaat de Reputation Guard. Om te voorkomen dat een negatief artikel weet door te dringen in de top 10 van zoekresultaten in Google dient er snel te worden ingegrepen. Hoe recenter het artikel, des te beter is het nog te beïnvloeden. Het is kortom belangrijk om goed te monitoren wat er in de resultaten van Google verschijnt. Dit doet de Reputation Guard.

Contact

White Canvas is te bereiken op het nummer: 020 2611 789. Bellen kan van maandag tot er met vrijdag van 8:30 tot 17:30 uur. Het is ook mogelijk om te mailen naar contact@whitecanvas.nl. Kijk voor meer informatie op www.whitecanvas.eu.

Contact met White Canvas

Openingstijden White Canvas klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers White Canvas klantenservice

Contact met White CanvasNummer
Algemeen020 2611 789

Overige contactmogelijkheden White Canvas klantenservice

White Canvas opzeggen

White Canvas direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/white canvas.

White Canvas ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met White Canvas? Laat ons je ervaring met White Canvas weten!
Beoordeel White Canvas

Adres White Canvas klantenservice

Laat ons je ervaring met de White Canvas klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de White Canvas klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel White Canvas Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de White Canvas klantenservice?