HW wonen

Direct met HW wonen contact dankzij KlantenserviceSpot.nl

Wilt u meer informatie over uw huurcontract met HW wonen of zoekt u een nieuwe woning? Door KlantenserviceSpot.nl komt u direct in contact met het juiste telefoonnummer voor de HW wonen klantenservice. Op onze website vindt u een uitgebreide verzameling aan telefoonnummers en adressen van klantenservices. Zo belt u met het ANWB-telefoonnummer om de klantenservice te bereiken, neemt u met DPD-contact op of bereikt u eenvoudig de NS-klantenservice. Lees snel verder hoe u met HW wonen in contact komt.

HW wonen voor huurwoningen in de Hoeksche Waard

HW wonen biedt een huurwoning aan maar liefst 9000 huishoudens in de Hoeksche Waard. De woningcorporatie is actief in 14 dorpen, waarbij voordelig, duurzaam en betrouwbaar wonen centraal staat. Continu werkt HW wonen aan het ontwikkelen van het woningaanbod in de Hoeksche Waard. Uiteraard hebben de klanten van HW wonen hierbij een prioriteit. Voor vragen kunt u daarom altijd contact opnemen met de HW wonen klantenservice.

Met HW wonen bellen voor uw vragen

Wilt u graag persoonlijk contact voor uw vragen aan HW wonen? Dan belt u met het HW wonen telefoonnummer (0186) 899 899. U betaalt voor het bellen de gebruikelijke belkosten. Het HW wonen telefoonnummer is van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 08:00 en 17:00 uur. Op vrijdag is het telefoonnummer voor HW wonen contact geopend van 08:00 tot 12:00 uur.

Langskomen op het kantoor van HW wonen

Voor uw vragen kunt u natuurlijk ook langsgaan op het kantoor van HW wonen. De woningcorporatie bevindt zich op Lamborghinilaan 4, Oud-Beijerland. De openingstijden voor HW wonen contact zijn van maandag tot en met donderdag tussen 08:00 en 17:00 uur, en op vrijdag van 08:00 tot 12:00 uur.

Schriftelijk met HW wonen contact

Als u uw vragen, opmerkingen of klachten schriftelijk wilt indienen bij HW wonen, stuurt u een bericht naar het e-mailadres post@hwwonen.nl. Over het algemeen ontvangt u binnen drie werkdagen een reactie van de woningcorporatie.

HW wonen contact op Facebook

De woningcorporatie is werkzaam op Facebook. Stel hiervoor uw vragen naar het account @HWwonen. U krijgt op werkdagen gemiddeld binnen twee uur een reactie van het webcareteam.