Nolin Uitgevers

Over Nolin Uitgevers

Nolin Uitgevers is een Nederlandse uitgeverij, gevestigd te Hoogezand (Groningen). Nolin Uitgevers werkt samen met zusterbedrijven Binnenhof Projecten B.V. en Nolin Medisch B.V. Nolin Uitgevers is met name gespecialiseerd in sociaal en maatschappelijke publicaties van verenigingen, instellingen en bedrijven. U kunt bijvoorbeeld denken aan clubbladen of ledenbrochures, maar ook flyers en posters. Nolin Uitgevers heeft met verschillende organisaties en stichtingen al een jarenlange samenwerking, zoals bijvoorbeeld verschillende regionale Reumapatiëntenverenigingen, Vereniging Hartsdromen, Dierenambulance Groningen, Klein Hoefblad, verschillende regionale Hart & Vaatgroepen en nog veel meer. Naast het uitgeven van publicaties in de hoogst haalbare kwaliteit, heeft Nolin Uitgevers ook duurzaam ondernemen zeer hoog in het vaandel staan. Dit houdt in dat zij zo maatschappelijk verantwoord mogelijk te werk gaat. Voorbeelden hiervan is het ‘paperless office’, waarbij zo min mogelijk papier wordt gebruikt en zoveel mogelijk digitaal wordt gewerkt, het scheiden van afval en het gebruik van groene stroom.

Nolin Uitgevers is ook actief op Facebook en heeft een eigen blog. Hier geeft zij u een kijkje in de publicaties die zij zoal heeft verzorgd.

Tevens is Nolin Uitgevers een sponsor van Stichting Veilig Onderwijs en voorziet deze stichting belangeloos al tien jaar van het benodigde drukwerk. Stichting Veilig Onderwijs is een organisatie die zich met name richt op het creëren van een fijne leeromgeving voor kinderen op school door pestgedrag te voorkomen.

Contact

Nolin UitgeversIn het geval dat u een vraag heeft kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van Nolin Uitgevers via telefoonnummer 0598 – 398800 (Lokaal tarief, geen extra kosten). De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Tevens is het mogelijk om Nolin Uitgevers per fax te contacteren, dit doet u door uw fax te versturen naar 0598- 393399. Mocht uw vraag toch liever via de digitale weg willen stellen, dan kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen naar receptie@nolin.nl of door een bericht achter te laten op één van de social media pagina’s van Nolin Uitgevers B.V.. De klantenservice is actief op zowel Facebook als Twitter. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om per post contact op te nemen met Nolin Uitgevers, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 204, 9600 AE Hoogezand.
Het hoofdkantoor van Nolin Uitgevers is gevestigd op Rembrandtlaan 5, 9601 XA Hoogezand.

Openingstijden Nolin Uitgevers klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Nolin Uitgevers

Telefoonnummer Nolin Uitgevers klantenservice

Telefoonnummer
0598–398800
Belkosten
Lokaal tarief (Geen extra kosten)

Adres Nolin Uitgevers klantenservice

Rembrandtlaan 5
Hoogezand

E-mailadres Nolin Uitgevers klantenservice

E-mailadres

Nolin Uitgevers opzeggen

Nolin Uitgevers direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/nolin uitgevers.

Nolin Uitgevers ervaringen

3 ervaringen.

3 gedachten over “Nolin Uitgevers”

  1. Wij zijn door Nolin Uitgevers benaderd of wij wilden adverteren in een magazine. Normaal gesproken doen wij hier nooit aan mee, maar toen we doorhadden dat ze hiermee maatschappelijke organisaties steunen, hebben we hier toch aan meegedaan. Wat een ontzettend leuk en goed bedrijf!!!

  2. Zeer positieve ervaring met Nolin Uitgevers!!

  3. Geweldig bedrijf, maatschappelijk betrokken en super vriendelijk!!

Plaats een reactie