Zwijsen

 klantenservice

Over Zwijsen

Zwijsen is een Nederlandse uitgeverij die educatieve boeken en taalprogramma’s ontwikkelt voor peuters, kleuters en basisschoolleerlingen. Uitgeverij Zwijsen ontstond in 1846 toen Joannes Zwijsen de ‘Drukkerij van het R.K. Jongensweeshuis’ in Tilburg oprichtte. De eerste uitgave kwam in 1850 uit en was genaamd ‘Leesboekje voor eerstbeginnende kinderen’, wat voor de uitgeverij officieel de start van het uitgeven van educatieve boeken voor kinderen betekende. In 1958 werd de naam van de drukkerij veranderd in ‘Uitgeverij Zwijsen Tilburg’. Er waren hier verschillende redenen voor, waaronder het feit dat de uitgeverij niet meer verbonden was met het Jongensweeshuis, waar het oorspronkelijk een band mee had. Anno 2015 is Zwijsen uitgegroeid tot één van de belangrijkste uitgeverijen op het gebied van educatie van Nederland en Vlaanderen.
De boeken en taalprogramma’s die Zwijsen zoal ontwikkelt en uitgeeft hebben met name als doel kinderen te helpen leren lezen, maar in sommige titels komen ook andere vaardigheden aan bod zoals rekenen, aardrijkskunde, geschiedenis of natuur en techniek. Bekende uitgaven zijn Maan Roos Vis, Bolleboos en Rompompom. Ook geeft Zwijsen boeken uit speciaal voor kinderen met dyslexie. De boeken en programma’s worden zowel op scholen als thuis gebruikt.
U kunt via de website gemakkelijk en snel alles wat Uitgeverij Zwijsen uitgeeft 24 uur per dag en 7 dagen per week vanuit huis bestellen en bij u laten thuis bezorgen. Wanneer u uw bestelling op een werkdag vóór 14.00 uur bestelt, wordt deze binnen één werkdag bij u thuis afgeleverd. De verzendkosten zijn €1,95 voor elke bestelling, ongeacht het aantal artikelen.

Contact

In het geval dat u vragen heeft kunt u altijd telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Zwijsen via telefoonnummer 013 – 5838888. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur. Indien u de klantenservice digitaal wenst te contacteren, dan kunt u dit doen door het vragenformulier op de website in te vullen of door een e-mailbericht te sturen naar zwijsenwebshop@wpg.nl. Tevens kunt u uw vragen via de sociale media stellen, de klantenservice van Zwijsen is actief op zowel Facebook als Twitter. Mocht u uw vragen aan Zwijsen liever per post stellen, dan kunt u dit doen door uw brief te adresseren aan Uitgeverij Zwijsen BV, Postbus 805, 5000 AV Tilburg.
Het hoofdkantoor van Zwijsen is gevestigd aan Kantorencomplex Het Laken, Hart van Brabantlaan 18, 5038 JL Tilburg. U kunt het hoofdkantoor tijdens kantooruren telefonisch bereiken via telefoonnummer 013 – 5838800.

Contact met Zwijsen

Openingstijden Zwijsen klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:00 -17:00
Dinsdag
08:00 -17:00
Woensdag
08:00 -17:00
Donderdag
08:00 -17:00
Vrijdag
08:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Zwijsen klantenservice

Contact met ZwijsenNummer
Algemeen013 - 583 88 00

Overige contactmogelijkheden Zwijsen klantenservice

Zwijsen opzeggen

Zwijsen direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/zwijsen.

Zwijsen ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Zwijsen? Laat ons je ervaring met Zwijsen weten!
Beoordeel Zwijsen

Adres Zwijsen klantenservice

Hart van Brabantlaan 18
Tilburg

Laat ons je ervaring met de Zwijsen klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Zwijsen klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Zwijsen Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Zwijsen klantenservice?