ECI

 klantenservice

Over ECI

ECI is een Nederlandse boekenclub en tevens aanbieder van boeken, games, DVD’s en CD’s. De boekenclub werd in 1967 opgericht om consumenten te stimuleren om vaker en meer te gaan lezen. De formule is uniek, omdat ECI de enige boekenclub in Nederland is die 20% of meer korting mag geven op boeken. De Wet op de Vaste Boekenprijs schrijft voor dat alleen een boekenclub korting mag geven op boeken vanaf vier maanden nadat deze voor het eerst gepubliceerd werden. Daarbij schrijft de wet voor dat deze korting alleen verschaft mag worden aan leden die per jaar ten minste vier clubartikelen van ECI aanschaffen. Voorheen had ECI ook fysieke winkels verspreid over heel Nederland, maar in 2010 besloot zij deze te sluiten en zich volledig te richten op de webshop. Hier kunt u ook als niet-lid gemakkelijk bij ECI bestellen, u heeft dan alleen vanzelfsprekend geen recht op de korting.
Wanneer u een bestelling heeft geplaatst bij ECI op werkdagen vóór 23.00, wordt deze de volgende dag bij u thuis bezorgd. In het geval dat uw bestelling meer dan €20,- bedraagt, betaalt u geen verzendkosten.

Het lidmaatschap

Om de korting te kunnen ontvangen, moet u een lidmaatschap van ECI aanvragen. Dit kunt u gemakkelijk via de website doen. Om lid te kunnen worden moet u eerst één van de speciaal door ECI samengestelde welkomstpakketten ter waarde van €20,- (bijvoorbeeld vier boeken, films of een combinatie daarvan), hierna heeft u altijd 20% korting op ruim 25.000 titels. Hierna hoeft u alleen maar 4 titels per jaar aan te schaffen om uw recht op korting te kunnen behouden.

Contact

Indien u vragen, opmerkingen of suggesties heeft kunt u per telefoon contact opnemen met de klantenservice van ECI via telefoonnummer 0900 – 8324. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 21.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Mocht u liever digitaal contact willen opnemen met de klantenservice, dan kunt u dit doen door het contactformulier op de website in te vullen of door een e-mailbericht te sturen naar service@eci.nl. De klantenservice zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Tevens kunt u altijd uw vragen via de sociale media stellen, de klantenservice van ECI is actief op zowel Facebook als Twitter. Natuurlijk kunt u ook de zeer uitgebreide veelgestelde vragen-sectie op de website raadplegen.
Het hoofdkantoor is gevestigd op Papiermolen 14-24, 3994 DK Houten. U kunt per post contact opnemen met het hoofdkantoor door uw brief te adresseren aan ECI B.V., Postbus 97, 3990 DB Houten.

Contact met ECI

Openingstijden ECI klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -21:00
Dinsdag
09:00 -21:00
Woensdag
09:00 -21:00
Donderdag
09:00 -21:00
Vrijdag
09:00 -21:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers ECI klantenservice

Contact met ECINummer
Algemeen0900 – 8324

Overige contactmogelijkheden ECI klantenservice

ECI opzeggen

ECI direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/eci.

ECI ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met ECI? Laat ons je ervaring met ECI weten!
Beoordeel ECI

Adres ECI klantenservice

Papiermolen 14-24
Houten

Laat ons je ervaring met de ECI klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de ECI klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel ECI Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de ECI klantenservice?