Study Store

 klantenservice

Over Studystore

Studystore is een studieboekenwinkel die materialen en boeken voor studenten aan HBO- of universitaire opleidingen aanbiedt. Voor sommige opleidingen biedt Studystore ook readers met de door de opleiding voorgeschreven literatuur aan. Doordat Studystore nauw samenwerkt met uitgevers en studie instellingen, krijgt u altijd 5% korting op Nederlandstalige boeken en 10% op Engelstalige boeken bij Studystore. Naast studieboeken kunt u ook bij Studystore terecht voor andere studiematerialen zoals grafische rekenmachines, schrijfwaren, rugzakken en bijvoorbeeld USB sticks.
Studystore biedt haar assortiment in zowel haar negen campuswinkels als via samenwerkingen met studieverenigingen aan. Tevens heeft zij haar eigen webwinkel, hier kunt u gemakkelijk op titel, auteur of ISBN-nummer zoeken, alsmede de gehele boekenlijst opvragen voor uw studie. Alle bestellingen worden gratis en zo snel mogelijk bij u thuisbezorgd (de levertijden kunnen per boek verschillen, u kunt op de productpagina’s zien wat de precieze levertijd bedraagt).
Naast dat u studieboeken kunt kopen via Studystore, kunt u ze ook weer gemakkelijk en snel verkopen via Studystore. Door op de website het ISBN-nummer van het betreffende studieboek of -boeken in te vullen in de zogenaamde ‘waardechecker’ kunt u meteen zien wat voor bod Studystore op uw boek(en) doet. Als u het eens bent met het bod kunt u de verkoopbon uitprinten en uw boek(en) versturen naar Studystore of bij één van de winkels afleveren. Binnen 7 dagen ontvangt u het geld op uw rekening. Doordat u uw boek(en) direct aan Studystore verkoopt, hoeft u hierna zelf verder niets meer te doen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat er geen bod op uw boeken wordt gedaan, omdat er op dat moment geen (grote) vraag meer is naar de betreffende boeken of doordat ze verouderd zijn.

Contact

In het geval dat u vragen heeft kunt u altijd telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Studystore via telefoonnummer 088 – 2030300. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 tot 17.00 uur. In het geval dat u de klantenservice digitaal wenst te bereiken, kunt u het contactformulier op de website invullen of een e-mailbericht sturen aan info@studystore.nl. De klantenservice streeft ernaar om binnen 1 werkdag contact met u op te nemen. Tevens kunt u uw vragen via de sociale media stellen, de klantenservice van Studystore is actief op zowel Facebook als Twitter. Mocht u liever uw vraag per post stellen, dan kunt u dit doen door uw brief te adresseren aan Studystore, Postbus 23, 7800 AA Emmen.
Het hoofdkantoor van Study Store is gevestigd op Dieselstraat 1,8263 AE Kampen.

Contact met Study Store

Openingstijden Study Store klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:30 -17:00
Dinsdag
08:30 -17:00
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
08:30 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Study Store klantenservice

Contact met Study StoreNummer
Algemeen088 – 2030300

Overige contactmogelijkheden Study Store klantenservice

Study Store opzeggen

Study Store direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/study store.

Study Store ervaringen

6 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Study Store? Laat ons je ervaring met Study Store weten!
Beoordeel Study Store

Adres Study Store klantenservice

Dieselstraat 1
Kampen
Rapportcijfer Study Store klantenservice: 4.3

Rapportcijfer is gebaseerd op 6 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Study Store klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Study Store klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Study Store Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Study Store klantenservice?

6 reviews over “Study Store”

 1. Rapportcijfer: 2

  Mijn bestelling was geannuleerd door Studystore – zonder dit aan mij terug te koppelen.
  Op hun site staat vermeld dat ze geldbedragen binnen 7(werk)dagen terug storen.
  Maar helaas nu 2+ maanden verder en mijn geld nog steeds niet terug gekregen.
  Meerdere keren gemaild en gebeld, steeds een ander excuus (druk/storing/niet goed verwerkt), en soms alleen het antwoord dat ik geduld moet hebben.
  Schandalig bedrijf.

 2. Rapportcijfer: 2

  Op 9sept bestelling geanuleerd omdat de boeken maanden later zouden binnen komen,het bedrag van 212euro is nu eind december nog steeds niet binnen.Nu inmiddels 10x gebeld,gemailed maar zonder resultaat!Wat een schandaal dit bedrijf.

 3. Rapportcijfer: 2

  Hier moet je niet bestellen, kansloos. Ik bestelde in augustus boeken. In september waren een paar boeken nog steeds niet geleverd, deze heb ik geannuleerd. Vervolgens worden de boeken alsnog verstuurd in september. Deze heb ik meteen retour gestuurd. 3 maanden verder: na herhaaldelijk mailen en bellen nog geen geld terug. Elke keer weer een excuus. Echt heel slecht.

 4. Rapportcijfer: 2

  Duurt enorm lang, heb mijn boeken nogsteeds niet binnen. Studiegenoten lopen tegen hetzelfde probleem aan. Wij lopen nu een achterstand op omdat de boeken niet binnen komen.
  Iedere dag zegt de site dat mijn boeken de volgende dag binnen komen. Nog steeds geen enkel boek gezien

 5. Rapportcijfer: 8

  Over 2 weken begin ik aan mijn studie, Ik heb de meeste boeken hier besteld en keurig optijd binnen gekregen. Wel duur, maar jammer genoeg nergens goedkoper te krijgen.

 6. Rapportcijfer: 10

  Erg makkelijk om hier mijn studieboeken te bestellen. Je selecteerd gewoon je studie of je zoekt op de serienummers. Je weet dan zeker dat je het juiste in huis hebt.