Study Store

Over Studystore

Studystore is een studieboekenwinkel die materialen en boeken voor studenten aan HBO- of universitaire opleidingen aanbiedt. Voor sommige opleidingen biedt Studystore ook readers met de door de opleiding voorgeschreven literatuur aan. Doordat Studystore nauw samenwerkt met uitgevers en studie instellingen, krijgt u altijd 5% korting op Nederlandstalige boeken en 10% op Engelstalige boeken bij Studystore. Naast studieboeken kunt u ook bij Studystore terecht voor andere studiematerialen zoals grafische rekenmachines, schrijfwaren, rugzakken en bijvoorbeeld USB sticks.
Studystore biedt haar assortiment in zowel haar negen campuswinkels als via samenwerkingen met studieverenigingen aan. Tevens heeft zij haar eigen webwinkel, hier kunt u gemakkelijk op titel, auteur of ISBN-nummer zoeken, alsmede de gehele boekenlijst opvragen voor uw studie. Alle bestellingen worden gratis en zo snel mogelijk bij u thuisbezorgd (de levertijden kunnen per boek verschillen, u kunt op de productpagina’s zien wat de precieze levertijd bedraagt).
Naast dat u studieboeken kunt kopen via Studystore, kunt u ze ook weer gemakkelijk en snel verkopen via Studystore. Door op de website het ISBN-nummer van het betreffende studieboek of -boeken in te vullen in de zogenaamde ‘waardechecker’ kunt u meteen zien wat voor bod Studystore op uw boek(en) doet. Als u het eens bent met het bod kunt u de verkoopbon uitprinten en uw boek(en) versturen naar Studystore of bij één van de winkels afleveren. Binnen 7 dagen ontvangt u het geld op uw rekening. Doordat u uw boek(en) direct aan Studystore verkoopt, hoeft u hierna zelf verder niets meer te doen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat er geen bod op uw boeken wordt gedaan, omdat er op dat moment geen (grote) vraag meer is naar de betreffende boeken of doordat ze verouderd zijn.

Contact

In het geval dat u vragen heeft kunt u altijd telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Studystore via telefoonnummer 088 – 2030300. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 tot 17.00 uur. In het geval dat u de klantenservice digitaal wenst te bereiken, kunt u het contactformulier op de website invullen of een e-mailbericht sturen aan info@studystore.nl. De klantenservice streeft ernaar om binnen 1 werkdag contact met u op te nemen. Tevens kunt u uw vragen via de sociale media stellen, de klantenservice van Studystore is actief op zowel Facebook als Twitter. Mocht u liever uw vraag per post stellen, dan kunt u dit doen door uw brief te adresseren aan Studystore, Postbus 23, 7800 AA Emmen.
Het hoofdkantoor van Study Store is gevestigd op Dieselstraat 1,8263 AE Kampen.

Openingstijden Study Store klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
08:30 -17:00
Dinsdag
08:30 -17:00
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
08:30 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Study Store

Telefoonnummer Study Store klantenservice

Telefoonnummer
088 – 2030300
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Study Store klantenservice

Dieselstraat 1
Kampen

E-mailadres Study Store klantenservice

E-mailadres

Study Store opzeggen

Study Store direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/study store.

Study Store ervaringen

2 ervaringen.

0 gedachten over “Study Store”

  1. Over 2 weken begin ik aan mijn studie, Ik heb de meeste boeken hier besteld en keurig optijd binnen gekregen. Wel duur, maar jammer genoeg nergens goedkoper te krijgen.

  2. Erg makkelijk om hier mijn studieboeken te bestellen. Je selecteerd gewoon je studie of je zoekt op de serienummers. Je weet dan zeker dat je het juiste in huis hebt.

Plaats een reactie