OnsBrabantNet

 klantenservice

Over OnsBrabantNet

OnsBrabantNet is een glasvezelprovider in Brabant en Limburg. Sinds 2004 levert deze provider diensten in deze zuidelijke provincies van Nederland. De provider combineert het vertrouwelijke gevoel van Brabant met de kracht van glasvezel.
OnsBrabantNet was de eerste glasvezelprovider in Nederland. De provider levert verschillende diensten, zowel op het gebied van internet, televisie en bellen. Op het gebied van internet levert OnsBrabantnet een snelle internetverbinding. Daarnaast is het mogelijk om een eigen e-mailaccount of een webmail af te sluiten. Op het gebied van televisie biedt de provider Interactieve Televisie aan. U heeft de mogelijkheid om uit verschillende extra zenderpakketten te kiezen. Bij OnsBrabantnet betaalt u verder enkel voor de telefoongesprekken die u daadwerkelijk heeft gevoerd. Er zitten geen vaste kosten aan verbonden.
Bij OnsBrabantNet kunt u alles-in-een pakketten afsluiten, maar het is ook mogelijk om uw eigen pakket samen te stellen.
De lokale provider is altijd in de buurt van de klant en kan hierdoor snel en goed adviseren, installeren en controleren. Televisie, internet en telefonie worden aangeboden via een razendsnel netwerk, voor een aantrekkelijke prijs en met persoonlijke service.

Contactgegevens

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met OnsBrabantNet. De klantenservice is telefonisch op werkdagen bereikbaar op 040-7807800 tussen 9.00 – 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 16.00 uur.
Het is bijvoorbeeld via dit telefoonnummer mogelijk om een persoonlijk adviesgesprek aan te vragen. U krijgt dan een gratis adviesgesprek waarin advies op maat wordt gegeven. Zo weet u waar u aan toe bent als u wilt overstappen.
Het webcareteam zit op werkdagen tussen 8.00 – 18.00 uur klaar om uw vragen te beantwoorden via Facebook en Twitter.
Het is ook mogelijk om het contactformulier op de website in te vullen. Daarnaast kunt u ook het overstapformulier op de website invullen wanneer u wilt overstappen naar OnsBrabantNet.
Uw schriftelijke post adresseert u aan Postbus 1046, 5602 BA Eindhoven. U kunt ook het Informatiecentrum bezoeken op maandag, dinsdag of vrijdag tussen 13.30 – 17.30 uur. Dit centrum is gevestigd aan de Vincent van Goghstraat 141, 5671 DT Nuenen.

Contact met OnsBrabantNet

Openingstijden OnsBrabantNet klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers OnsBrabantNet klantenservice

Contact met OnsBrabantNetNummer
Algemeen040 - 780 78 00

Overige contactmogelijkheden OnsBrabantNet klantenservice

OnsBrabantNet opzeggen

OnsBrabantNet direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/onsbrabantnet.

OnsBrabantNet ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met OnsBrabantNet? Laat ons je ervaring met OnsBrabantNet weten!
Beoordeel OnsBrabantNet

Adres OnsBrabantNet klantenservice

Laat ons je ervaring met de OnsBrabantNet klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de OnsBrabantNet klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel OnsBrabantNet Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de OnsBrabantNet klantenservice?