Fisher Price

Over Fisher Price

Fisher Price is een winkel voor kinderspeelgoed. Fisher Price is ruim 80 jaar geleden opgericht door Herm Fisher, Irving Price en Helen Schelle. De eerste speelgoed lijn van dit drietal heette “16 hopefuls” en bestond onder meer uit een paar schattige eenden. Door de jaren heen is Fisher Price zich meer gaan richten op speelgoed voor de allerjongste. Fisher Price is een Amerikaans bedrijf dat gevestigd is in East Aurora, New York. Sinds 1993 is het bedrijf volledig in handel van Mattel. Mattel is wereldwijs marktleider bij het ontwerpen, produceren en op de markt brengen van speelgoed en andere gezinsproducten. De Mattel-familie bestaat uit bekende merken zoals Barbie, Hot Wheels, Matchbox, American Girl, Radica en Tyco R.

Producten

Fisher Price heeft vanaf de oprichting in de jaren 30 ruim 5.000 verschillende speelgoed producten ontwikkeld. Een van de meest bekende is ‘Little People’ dit is een speelgoed serie met als thema de boerderij. De eerste figuren die door Fisher Price werden gemaakt waren houten figuren, inmiddels zijn dit voornamelijk plastic figuren die veel meer gedetailleerd zijn. Op de website van Fisher Price vindt u alle artikelen die momenteel in het assortiment beschikbaar zijn. Het speelgoed op de website is onderverdeeld in de categorieën: Peuters & Kleuters en Baby’s. Op de website van Fisher Price vindt u ook een pagina met ‘Tips & Tools’. Ook zijn er allerlei spelletjes te vinden, uw kind kan deze spelletjes online spelen via bijvoorbeeld de iPad. Er zijn ook leerzame en grappige filmpjes op de website van Fisher Price te vinden. Via de pagina ‘shoppen’ kunt u de winkels en online web shops vinden die producten van Fisher Price verkopen.

Contact

De klantenservice van Fisher Price is te bereiken op het telefoonnummer 0800 262 88 35 van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Er zijn geen extra kosten verbonden aan dit telefoonnummer. U kunt bij de klantenservice terecht als u vragen, opmerkingen of klachten heeft over Fisher Price. U kunt ook contact opnemen met Fisher Price door een email te sturen naar het emailadres service.nl@mattel.com. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen door een van de medewerkers van Fisher Price. U kunt er ook voor kiezen om uw vraag of opmerking duidelijk te maken door een brief te sturen. U kunt uw brief richten aan: Mattel B.V., Postbus 576, 1180 AN Amstelveen. Fisher Price is actief op Facebook en Twitter. Via deze social media kanalen kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Fisher Price.

Openingstijden Fisher Price klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Fisher Price

Telefoonnummer Fisher Price klantenservice

Telefoonnummer
0800 - 262 88 35
Belkosten
gratis

Adres Fisher Price klantenservice

Gondel 1
Amstelveen

Fisher Price opzeggen

Fisher Price direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/fisher price.

Fisher Price ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie