IKenIK

IKenIK is de leukste en meest veelzijdige baby- en kinderwinkel van Nederland. U vindt er alles wat u nodig heeft voor baby’s, dreumessen, peuters, kleuters, kinderen van basisschoolleeftijd en tieners. Maar ook voor moeders en aanstaande moeders heeft de webshop alle denkbare benodigdheden. IkenIK is onderdeel van Babypark B.V., een grote winkel in babykamers en kinderwagens met een vooraanstaande plaats in de Europese branch. Bij IKenIK bent u aan het juiste adres voor kamers en meubilair, textiel en beddengoed, behang, muurstickers, speelgoed, kleding, bad- en verzorgingsartikelen, reisartikelen en alle benodigdheden op het gebied van eten en drinken.

Breed assortiment en servicegerichte aanpak

IkenIK behoort tot de snelst groeiende webshops van Nederland. De webshop stelt service, kwaliteit en snelheid centraal en mag daarom een groot aantal klanten tot zijn trouwe bestand rekenen. In vijf jaar tijd is de omvang van de webwinkel wel vervijfvoudigd. Ondanks dat is IKenIK niet veranderd, wat wel is gebleken uit de door de webwinkel gewonnen Thuiswinkel Award in de categorie Baby & Kind. De Thuiswinkel Awards behoren tot de meest belangrijke awards voor webwinkels. IKenIK biedt u een uitgebreide service, waaronder een gratis verzending binnen Nederland bij een besteding vanaf twintig euro, 90 dagen bedenktijd zonder opgaaf van reden en snelle levertijden.

Contact met IKenIK

IKenIK streeft naar een zo optimaal mogelijke klantenservice. Heeft u een vraag of opmerking over IKenIK of een specifiek product, of heeft u onverhoopt een klacht? Dan kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Dit doet u middels het telefoonnummer 088 8659399. Eveneens kunt u het contactformulier op de klantenservicepagina van de website invullen, of een e-mail versturen. Deze wordt op werkdagen doorgaans binnen drie uur beantwoord.

Instagram: https://www.instagram.com/ikenik.nl/

Openingstijden IKenIK klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -17.00
Dinsdag
09:00 -17.00
Woensdag
09:00 -17.00
Donderdag
09:00 -17.00
Vrijdag
09:00 -17.00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
IKenIK

Telefoonnummer IKenIK klantenservice

Telefoonnummer
088 8659399
Belkosten
Lokaal tarief

Adres IKenIK klantenservice

Hogeveldseweg 2
4041 CP Kesteren

E-mailadres IKenIK klantenservice

E-mailadres

IKenIK opzeggen

IKenIK direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/ikenik.

IKenIK ervaringen

8 ervaringen.

7 gedachten over “IKenIK”

  1. Samen met mijn partner hebben wij hier al onze spullen gehaald voor onze kleine! Super vriendelijk personeel en prachtige spulletjes.

  2. Samen met vriendinnen een hele doos vol met spullen gekocht voor onze zwangere vriendin. Die krijgt haar eerste. Vooral de artikelen van little dutch zijn ontzettend mooi

  3. Wat is dit een ontzettend leuke webshop wanneer je kleintjes hebt. Unieke producten!

  4. Super leuke webshop, wij hebben een kidsmill besteld en kwam netjes volgende dag aan. We zullen snel weer bestellen.

  5. Super leuke babyspulletjes. Een genot voor iedere moeder en oma 😉

  6. Hele goede winkel, heb hier samen met mijn vrouw heel veel mooie spulletjes voor de kleintjes gekocht. Nette service.

  7. Ik heb hier regelmatig een bestelling geplaatst en nooit klachten gehad. Ik vond dat ze hier net wat mooiere spulletjes hebben dan in andere winkels of webshops. Groetjes, Manon

  8. Super leuke spulletjes, de website is mooi overzichtelijk en mijn 1e bestelling ontving ik de volgende dag. Vandaag opnieuw besteld, ben benieuwd 😀

Plaats een reactie