Intertoys

Over Intertoys

Intertoys is de grootste speelgoedwinkel keten in Nederland en bezit 265 vestigingen. Het concern is opgericht op 25 juni 1976 door de inkooporganisatie Hobo Faam. Dat was een inkooporganisatie waar zelfstandige speelgoedwinkeliers het speelgoed voor hun eigen winkels inkochten. Bij Hobo Faam waren er aantal specialisten die met het idee kwamen om een eigen speelgoedwinkelketen op te richten. In augustus 1976 werden de eerste drie winkels geopend. Intertoys was een succes en groeide enorm. In de eerste periode werd er een gezamenlijk speelgoedassortiment ingekocht door zelfstandige speelgoedwinkeliers. Pas in 1978, toen er vijftig aangesloten leden waren, kwam er een gemeenschappelijke naam. In 1979 verscheen het Intertoys-logo.

Het assortiment

Intertoys heeft een breed speelgoed assortiment. De bekendste merken zijn; LEGO, Barbie, Jumbo, Hot Wheels en Playmobil. Naast de producten van deze merken verkoopt Intertoys ook Games en Dvd’s. Het is de bedoeling dat zowel jong als oud kan kiezen uit een uitgebreide collectie. De winkel wordt gekenmerkt door een uniforme uitstraling, overzichtelijkheid en de producten zijn in leeftijdscategorieën ingedeeld.

Het Speelboek

In 1987 kwam Intertoys met het eerste zogenaamde Speelboek. Dit was een belangrijke mijlpaal in de reclame historie. Het eerste Speelboek bestond uit een Sinterklaas-brochure van ongeveer 100 pagina’s.

Contact

De Intertoys heeft verschillende afdelingen. U kunt de Contact Servicedesk Webshop bereiken voor vragen die betrekking hebben tot de Intertoys webshop. Zij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur op het nummer: 0180-330770. Het is ook mogelijk om schriftelijk contact op te nemen met Intertoys. Dat kan via het postadres: Intertoys Holland B.V., De Servicedesk Webshop, Handelsweg 15, 2742 RD Waddinxveen. Er kan gemaild worden naar het emailadres: webshop@intertoys.nl.
De contact consumentendesk is er om alle vragen, opmerkingen en suggesties met betrekking tot Intertoys filialen of producten te beantwoorden. De consumentenlijn is bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur via het telefoonnummer 0180-333526. Het is ook mogelijk om schriftelijk contact op te nemen. Dit kan via het postadres Intertoys Holland B.V. Handelsweg 15, Postbus 29, 2740 AA Waddinxveen Kvk. 2902786. Ook kunt u Intertoys een mail sturen. U kunt uw vragen mailen naar het emailadres i-mail@intertoys.nl. Daarnaast is het mogelijk om contact op te nemen met een van de medewerkers voor overige vragen. Zij zijn bereikbaar op het telefoonnummer: 0180-330 770.

Openingstijden Intertoys klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Intertoys

Telefoonnummer Intertoys klantenservice

Telefoonnummer
0180-333526
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Intertoys klantenservice

Handelsweg 15
Waddinxveen

E-mailadres Intertoys klantenservice

E-mailadres

Intertoys opzeggen

Intertoys direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/intertoys.

Intertoys ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie