AKD

 klantenservice

Over AKD

AKD is een advocatenkantoor dat tot de top 5 van Nederland behoort. Het advocatenkantoor heeft vestigingen in Amsterdam, Breda, Eindhoven, Rotterdam en Brussel.
AKD heeft als kernwaarde dat de advocaten een goede relatie hebben met hun cliënten. Er wordt ingespeeld op de persoonlijke situatie van de cliënt en er wordt altijd advies gegeven op de meest efficiënte manier. De goede relatie wordt bevorderd door de heldere taal die de advocaten van AKD gebruiken. Er wordt geen juridische spreektaal gebruikt ten opzichte van de cliënten.

Rechtsgebieden

AKD is in vele rechtsgebieden gespecialiseerd. Er zijn advocaten gespecialiseerd in het arbeidsrecht, pensioenrecht, bouw & vastgoed, Europees & mededingingsrecht, Finance & Structuring, ICT, Media & Privacy, IP & Technology, Litigation & Insolvency, M&A Contracting, Overheid & Onderneming, Transport & Energy. De rechtsgebieden zijn verdeeld over de verschillende filialen van AKD. Op de website van AKD is een overzicht te vinden van welke vestigingen welk rechtsgebied behandelen.
AKD levert diensten aan zowel middelgrote als grote organisaties. Er zijn middelgrote private ondernemingen en multinationals die tot het cliëntenbestand van AKD behoren. AKD streeft ernaar alle partijen de meest effectieve juridische oplossing te geven.
AKD behoort tot een van de grootste advocatenkantoren van Nederland. Er werken in totaal meer dan tweehonderd advocaten en notarissen.

Contact

De klantenservice kan bereikt worden op het telefoonnummer 088-2535000. AKD is in Amsterdam gevestigd aan de Gustav Mahlerlaan 2970, 1081 LA Amsterdam. Mocht u vragen hebben, kunt u ook een email sturen naar het email-adres info@akd.nl. Daarnaast is het mogelijk om een faxbericht te sturen naar het nummer 088-2535258. Dit stuurt u dan naar de vestiging van AKD Amsterdam. AKD is in Breda gevestigd aan de Bijster 1, 4817 HX. Faxberichten kunnen naar dit filiaal gestuurd geworden via het nummer 088-2535258. Het filiaal van AKD is in Eindhoven gevestigd aan Flight Forum 1, 5657 DA. U kunt het filiaal in Eindhoven ook een faxbericht sturen. Mocht u een vraag hebben aan een advocaat, kan dat op het nummer 088-2535601. Mocht u een notaris willen bereiken, kunt u een fax sturen naar 088-2535800. AKD Rotterdam is gevestigd aan de Wilhelminakade 1, in de Maastoren, 3072 AP. Faxberichten kunnen naar dit filiaal gestuurd worden door het nummer 088-2535400 te gebruiken. In Brussel is het filiaal gevestigd aan de Louizalaan 240, B-1050. De klantenservice van dit filiaal is 088-2535051. Faxberichten kunnen worden gestuurd aan het nummer 088-2535050. Ook kunt u uw bericht e-mailen door een email te sturen naar info@akd.eu.

Contact met AKD

Openingstijden AKD klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers AKD klantenservice

Contact met AKDNummer
Algemeen088-2535000

Overige contactmogelijkheden AKD klantenservice

AKD opzeggen

AKD direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/akd.

AKD ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met AKD? Laat ons je ervaring met AKD weten!
Beoordeel AKD

Adres AKD klantenservice

Gustav Mahlerlaan 2970
1081 LA Amsterdam

Laat ons je ervaring met de AKD klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de AKD klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel AKD Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de AKD klantenservice?