Lexence

 klantenservice

Over Lexence

Lexence is een Nederlands advocatenkantoor dat gevestigd is in Amsterdam. Het kantoor behoort tot de top 50 van Nederlandse advocatenkantoren.
De kernwaarden van Lexence bestaan uit samenwerking, effectiviteit, focus en controle. De samenwerking blijkt uit de manier van het bijstaan van de client door de advocaten van het kantoor. Er vindt een samenwerking plaats tussen client en advocaat, hetgeen Lexence onderscheidt van andere kantoren. Ook is effectiviteit een belangrijke kernwaarde. De effectiviteit van de juridische adviezen van LExence blijkt uit de kennis en ervaring van de partners, die diverse kleinere teams aansturen. De focus ligt op resultaat. Het resultaat moet bereikt worden zonder omhaal. Dit betekent dat juridische adviezen snel worden gegeven, op een effectieve manier. De controle blijkt uit de volledige begeleiding die het kantoor geeft bij een juridische zaak. Lexence is betrokken vanaf het moment dat er een advies gegeven moet worden tot het moment van de uitspraak van de rechter.
Naast deze kernwaarden heeft het kantoor De Wet van Lexence opgezet. In de Wet van Lexence staan verschillende uitgangspunten. ‘Recht kan rechter’ en ‘Wat niet groeit krimpt’, zijn belangrijke uitgangspunten van deze wet. Ook ‘Doe excellent waar je goed in bent’, ‘Partners zijn partners’ en ‘Sterrengedrag leidt tot afstand’ behoren tot de Wet van Lexence. Daarnaast zijn ‘Een carrièreladder is geen roltrap’, ‘Goed genoeg is niet goed genoeg’ en ‘Je staat er beter voor, als je er samen achter staat’ belangrijke bepalingen in de Wet van Lexence.
Lexence is gespecialiseerd in twee hoofdrechtsgebieden, het ondernemingsrecht en het vastgoedrecht. Onder deze twee rechtsgebieden vallen vervolgens verschillende deelgebieden. Zo is het ondernemingsrecht onderverdeeld in het arbeidsrecht, notariaat, litigation en transacties. Het vastgoedrecht is onderverdeeld in het bouwrecht, financiering, gebiedsontwikkeling, huurrecht, property & asset management, notariaat, omgevingsrecht, projectontwikkeling en transacties.
Lexence verleent zijn diensten aan nationale en internationale bedrijven. Dit zijn voornamelijk bedrijven die werkzaam zijn op de Nederlandse markt. Het kantoor werkt echter ook samen met diverse kantoren in het buitenland, om betere dienstverlening aan te kunnen bieden. Lexence is aangesloten bij het internationale netwerk Meritas. Dit is een netwerk waar meer dan 175 kantoren in meer dan 70 landen bij zijn aangesloten.

Contact

De klantenservice van Lexence is te bereiken op het telefoonnummer 020-5736736. Mocht u het kantoor een fax willen sturen, kan dit op het nummer 020-5736737. Daarnaast is het mogelijk om per email contact op te nemen met Lexence. U kunt uw emailbericht sturen naar info@lexence.com.
Het kantoor is gevestigd aan de Peter van Anrooystraat 7, 1076 DA Amsterdam. U kunt het kantoor tevens bereiken per post. U kunt uw brief adresseren aan Lexence, Postbus 75999, 1070 AZ Amsterdam.

Contact met Lexence

Openingstijden Lexence klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Lexence klantenservice

Contact met LexenceNummer
Algemeen020-5736736

Overige contactmogelijkheden Lexence klantenservice

Lexence opzeggen

Lexence direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/lexence.

Lexence ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Lexence? Laat ons je ervaring met Lexence weten!
Beoordeel Lexence

Adres Lexence klantenservice

Peter van Anrooystraat 7
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de Lexence klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Lexence klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Lexence Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Lexence klantenservice?