DVDW Advocaten

 klantenservice

Over DVDW Advocaten

DVDW Advocaten is een Nederlands advocatenkantoor, dat behoort tot de top 50 van Nederland. Het is een middelgroot kantoor dat zich voornamelijk richt op bedrijven en financiële instellingen. Beursgenoteerde ondernemingen, mkb-ondernemers, non-profitorganisaties, overheden en vermogende particulieren behoren tot het klantenbestand van DVDW. De cliënten van DVDW Advocaten zijn zowel nationaal als internationaal georiënteerd.

Specialisaties

DVDW Advocaten is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden, zoals: arbeidsrecht, insolventie en herstructurering, (internationaal) handelsrecht, ondernemingsrecht, personen- en familierecht en vastgoedrecht. Ook is er een German Desk aanwezig bij het kantoor, om Duitse ondernemingen en particulieren bij te kunnen staan. De secties werken veel samen en de advocaten die werkzaam zijn in verschillende secties worden op de hoogte gehouden van recente ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Door de samenwerking blijven de advocaten ook scherp in hun totaalvisie. Naast de specialisaties heeft DVDW Advocaten ook een onderscheid gemaakt in verschillende marktsectoren. Zo is het kantoor werkzaam in de volgende sectoren: ICT, overheid, retail, scheepsbouw en offshore, vastgoed en verzekeringen.
De advocaten van DVDW hebben belangrijke uitgangspunten voor hun werkzaamheden. Ze zijn betrokken en verdiepen zich in de opdrachtgevers. Het streven bestaat uit het opbouwen van duurzame relaties. Ook is duidelijkheid in de juridische adviezen van het kantoor een belangrijk uitgangspunt. Kwaliteit van de dienstverlening is tevens een belangrijk uitgangspunt. Om de kwaliteit te bevorderen worden rechtsontwikkelingen in de gaten gehouden, wordt hier commentaar opgegeven en wordt er door de advocaten wetenschappelijk onderzoek gedaan.

DVDW Advocaten is gevestigd in Den Haag en in Rotterdam. U kunt in contact komen met beide kantoren door een mail te sturen naar info@dvdw.nl. Daarnaast is het kantoor actief op sociale media. U kunt uw vraag daarom ook stellen op LinkedIn.
Indien u contact wenst op te nemen met de vestiging in Den Haag, kunt u het nummer 0703547054 hiervoor gebruiken. Het kantoor is gevestigd aan de Alexanderstraat 4-6, 2514 JL Den Haag. Mocht u het kantoor willen aanschrijven, kan dat door uw brief te adresseren aan DVDW Advocaten, Postbus 85850 Den Haag. Ook kunt u een faxbericht sturen naar 070-3501024.

In Rotterdam is het kantoor gevestigd aan het Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam. Indien u deze vestiging telefonisch wenst te benaderen, kunt u het telefoonnummer 010-4400500 hiervoor gebruiken. Ook kunt u het kantoor een fax sturen. Dit kan via het nummer 010-2250709. Daarnaast kunt u het kantoor aanschrijven per post. U kunt uw brief adresseren aan DVDW Advocaten, Postbus 23156, 3001 KD Rotterdam.

Contact met DVDW Advocaten

Openingstijden DVDW Advocaten klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers DVDW Advocaten klantenservice

Contact met DVDW AdvocatenNummer
Algemeen070-3547054

Overige contactmogelijkheden DVDW Advocaten klantenservice

DVDW Advocaten opzeggen

DVDW Advocaten direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/dvdw advocaten.

DVDW Advocaten ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met DVDW Advocaten? Laat ons je ervaring met DVDW Advocaten weten!
Beoordeel DVDW Advocaten

Adres DVDW Advocaten klantenservice

Alexanderstraat 4-6
Den Haag

  Laat ons je ervaring met de DVDW Advocaten klantenservice weten!

  Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de DVDW Advocaten klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

  Beoordeel DVDW Advocaten Klantenservice

  Welk cijfer geef jij aan de DVDW Advocaten klantenservice?