Höcker

Over Höcker

Höcker is een Amsterdams advocatenkantoor, dat behoort tot de top 50 van alle Nederlandse advocatenkantoren. Er werken ongeveer vijfendertig advocaten bij Höcker. De advocaten zijn gespecialiseerd in conflictoplossing, juridisch advies, transacties en onderzoeken voor ondernemers. Het kantoor verleent diensten aan zowel nationale als internationale cliënten. De cliënten bestaan voornamelijk uit multinationals en middelgrote ondernemingen.

Specialisaties

Höcker is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Zo is het kantoor gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, faillissementsrecht, vastgoed- en omgevingsrecht, Intellectueel eigendom, ICT & Marketing, Civil Fraud en Asset Recovery, Reis en Recreatie en internationaal privaatrecht, internationale arbitrage en internationale handelscontracten. Onder het ondernemingsrecht vallen alle juridische aspecten van het ondernemerschap. De sectie arbeidsrecht ziet op alle aspecten binnen het arbeidsrecht en de sectie faillissementsrecht ziet op alle aspecten van een faillissement. Onder vastgoed- en ondernemingsrecht vallen de volgende deelonderwerpen: huurrecht, aan- en verkoop van vastgoed, bouwrecht, ruimtelijke ordening en milieurecht. De sectie intellectueel eigendom, ICT & marketing ziet op alle aspecten van het intellectueel eigendomsrecht, ICT, Media en marketing. Höcker kan u bijstaan in juridisch advies, onderhandeling en in procedures omtrent dit rechtsgebied. De sectie internationaal ziet op het internationaal privaatrecht, internationale arbitrage en internationale handelscontracten en de sectie Reis en recreatie ziet op alle zaken die met reizen en recreatie te maken hebben.

Contact

Höcker is op verschillende manieren te bereiken. Het kantoor is gevestigd aan de Van Eeghenstraat 98, 1071 GL Amsterdam. Mocht u het kantoor willen aanschrijven, kunt u uw brief adresseren aan Höcker advocaten, Postbus 74654, 1070 BR Amsterdam. Het kantoor is ook telefonisch te benaderen, via het nummer 020-5777700. Mocht u het kantoor willen faxen, kunt u uw faxbericht sturen naar 020-6719710. Daarnaast is het kantoor per mail bereikbaar. U kunt uw mailbericht richten aan mail@hocker.nl.
Ook is er een online contactformulier, waarmee u in contact kunt komen met het kantoor. Indien u uw naam, woonplaats, telefoonnummer, emailadres en bericht achter laat en dit formulier verstuurt, zal Höcker zo snel mogelijk contact met u opnemen.
Höcker is tevens actief op sociale media. U kunt uw vragen stellen via Facebook: https://www.facebook.com/pages/H%C3%B6cker-Advocaten, Twitter: https://twitter.com/hockeradvocaten en LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/h-cker-advocaten.

Openingstijden Höcker klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Höcker

Telefoonnummer Höcker klantenservice

Telefoonnummer
020-5777700
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Höcker klantenservice

Van Eeghenstraat 98
Amsterdam

E-mailadres Höcker klantenservice

E-mailadres

Höcker opzeggen

Höcker direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/höcker.

Höcker ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie