Capra

<br /> <b>Warning</b>:  Undefined variable $title in <b>/home/u42251p86229/domains/klantenservicespot.nl/public_html/wp-content/plugins/gp-premium/elements/class-hooks.php(215) : eval()'d code</b> on line <b>11</b><br /> klantenservice

Direct in contact met de juiste klantenservice?

Als je klantenservice spot belt helpen we je persoonlijke aan alle contactinformatie met actuele storingen, openingstijden en adressen. Onze medewerkers verstrekken snel de juiste informatie en antwoord op al uw vragen.

Honderdtien cent per minuut plus uw gebruikelijke belkosten!

Over Capra

Capra is een advocatenkantoor dat gevestigd is in Den Haag, Den Bosch, Zwolle en Maastricht. Het kantoor behoort tot de top 50 van alle Nederlandse advocatenkantoren. Capra is opgericht in 1928 en werkt sinds het jaar van oprichting in het publieke domein.

Specialisaties

Capra is voornamelijk gespecialiseerd in het ambtenarenrecht, arbeidsrecht en de Wet openbaarheid Bestuur. Daarnaast zijn de advocaten van Capra gespecialiseerd in de volgende onderwerpen: reorganisaties, medezeggenschap, sociale zekerheid, bestuurlijke samenwerking en integriteit. De diensten die Capra aanbiedt zijn tevens zeer uiteenlopend. Capra kan zowel adviseren, bijstand verlenen, proces voeren, als trainingen en opleidingen verzorgen.

Contact

Capra heeft verschillende vestigingen. Het kantoor in Den Haag is gevestigd aan de Laan Copes van Cattenburch 56, 2585 GC ’s-Gravenhage. Telefonisch is deze vestiging te bereiken op het telefoonnummer 070-3648102. Ook kunt u dit kantoor bereiken per fax, u kunt uw faxbericht sturen naar 070-3617847. Mocht u het kantoor willen mailen, kunt u uw mailbericht sturen naar s-gravenhage@capra.nl.

Het kantoor in Den Bosch is gevestigd aan het Bastion Vught 1, 5211 CZ. Mocht u dit kantoor willen aanschrijven, kunt u uw brief adresseren aan Capra, Postbus 11078,5200 EB ’s-Hertogenbosch. U kunt dit kantoor ook telefonisch benaderen via het nummer 073-6131345. Mocht u het kantoor willen faxen, kunt u uw faxbericht sturen naar 073-6148216. Ook kunt u het kantoor contacteren per email. U kunt uw bericht mailen naar het mailadres s-hertogenbosch@capra.nl.

Het kantoor is tevens in Zwolle gevestigd, aan de Terborchstraat 12, 8011 GC. Mocht u contact willen opnemen met deze vestiging, kunt u dit adres hiervoor gebruiken. Het kantoor is ook telefonisch te benaderen op het nummer 038-4235414. Ook is het kantoor bereikbaar per fax op het nummer 038-4234784. Indien u contact wilt opnemen met het kantoor per email, kunt u uw bericht sturen aan zwolle@capra.nl.

De vestiging in Maastricht is gelegen aan de Spoorweglaan 7, 6221 BS. Indien u per post contact op wilt nemen met dit kantoor, kunt u dit adres hiervoor gebruiken. Het kantoor is telefonisch te benaderen op het nummer 043-7600600. Ook kunt u het kantoor een faxbericht sturen, op het nummer 043-7600609. Mocht u het kantoor willen mailen, kan dat via het adres maastricht@capra.nl.

Daarnaast is Capra actief op sociale media. U kunt uw vragen stellen via Facebook en Twitter.

Contact met Capra

Openingstijden Capra klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Capra klantenservice

Contact met CapraNummer
Algemeen070-3648102

Overige contactmogelijkheden Capra klantenservice

Capra beoordelen

Hoe zou jij Capra beoordelen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Capra opzeggen

Capra direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/capra.

Capra ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Capra? Laat ons je ervaring met Capra weten!
Beoordeel Capra

Adres Capra klantenservice

Laan Copes van Cattenburch 56
's-Gravenhage

Laat ons je ervaring met de Capra klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op https://klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Capra klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Plaats een reactie