Boels Zanders Advocaten

 klantenservice

Over Boels Zanders Advocaten

Boels Zanders Advocaten is een Nederlands kantoor dat behoort tot de top 50 van advocatenkantoren in Nederland. Het kantoor heeft een vestiging in Maastricht, Venlo en Eindhoven.
Boels Zanders heeft verschillende kernwaarden. De advocaten van het kantoor zijn cliëntgericht en houden van een persoonlijke omgang met hun cliënten. Daarnaast beschikken zij over gedegen kennis. Ook zijn zij betrokken en vinden zij samenwerking erg belangrijk. Daarnaast zijn ze eigentijds en lopen ze niet achter de feiten aan. Ook zijn ze integer en resultaatgericht. De advocaten hebben veel ambitie en willen de beste zijn in hun vak.
De advocaten van Boels Zanders zijn gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden; aanbestedings-, mededingingsrecht en staatssteun, aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, ambtenarenrecht, arbeids- en medezeggenschapsrecht, bestuurs- en omgevingsrecht, civiele procespraktijk, commerciële contracten, familie- en erfrecht, financiering en zekerheden, gezondheidsrecht, huurrecht, insolventie en herstructurering, intellectuele eigendom en IT-recht, mediation, ondernemingsrecht, onderwijsrecht, overnames en fusies, privacy, reclamerecht en vastgoed- en bouwrecht.
Naast deze specialisaties heeft Boels Zanders Advocaten verschillende desks, die internationale cliënten kan bedienen. Zo is er de Belgian Desk, waar advocaten werkzaam zijn op het gebied van arbeidsrecht, handelsrecht, personen- en familierecht en ondernemingsrecht. De advocaten van Boels Zanders advocaten hebben de juiste kennis om u te kunnen helpen. Mocht het nodig zijn, kan er ook een Belgisch advocatenkantoor worden ingeschakeld.
Ook is er een German Desk, waarin Duits recht aan de orde komt. Mocht u zaken doen in Duitsland, is de German Desk erg van belang. Er zijn verschillende advocaten gespecialiseerd in Duits recht. Mocht het echter nodig zijn, wordt er een Duits advocatenkantoor ingeschakeld. Hierdoor kunt u optimaal worden geholpen.
Ook is er een International Desk, waardoor er ook een internationale praktijk wordt gevoerd door Boels Zanders advocaten. Er wordt advies gegeven aan Nederlandse bedrijven in het buitenland en aan buitenlandse bedrijven, over Nederlands recht.
Boels Zanders advocaten is aangesloten bij het internationale netwerk ADVOC. ADVOC is een wereldwijd netwerk van advocaten.

Contact

De klantenservice van Boels Zanders Advocaten is te bereiken op het telefoonnummer 088-3040000. De vestiging in Maastricht zit aan de Azielaan 22, 6199 AG Maastricht-Airport. U kunt deze vestiging per post bereiken door een brief te sturen aan Boels Zanders Advocaten, Postbus 1750, 6201 BT Maastricht.
Boels Zanders heeft ook een vestiging in Venlo. Dit kantoor is gevestigd aan de Hulsterweg 82, 5912 PL Venlo. Ook is het kantoor per post te bereiken. U kunt uw brief adresseren aan Boels Zanders Advocaten, Postbus 490, 5900 AL Venlo. U kunt ook een faxbericht sturen naar dit kantoor via het nummer 077-3545330.
Het kantoor in Eindhoven is gevestigd aan de Vestdijk 76, 5611 CE. Dit kantoor kunt u tevens een faxbericht sturen via het nummer 040-2367744.

Contact met Boels Zanders Advocaten

Openingstijden Boels Zanders Advocaten klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Boels Zanders Advocaten klantenservice

Contact met Boels Zanders AdvocatenNummer
Algemeen088-3040000

Overige contactmogelijkheden Boels Zanders Advocaten klantenservice

Boels Zanders Advocaten opzeggen

Boels Zanders Advocaten direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/boels zanders advocaten.

Boels Zanders Advocaten ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Boels Zanders Advocaten? Laat ons je ervaring met Boels Zanders Advocaten weten!
Beoordeel Boels Zanders Advocaten

Adres Boels Zanders Advocaten klantenservice

Azielaan 22
Maastricht

Laat ons je ervaring met de Boels Zanders Advocaten klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Boels Zanders Advocaten klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Boels Zanders Advocaten Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Boels Zanders Advocaten klantenservice?