Loyens & Loeff

 klantenservice

Over Loyens & Loeff

Loyens & Loeff is een advocatenkantoor dat behoort tot de top 5 van Nederland. Het kantoor is gevestigd in Amsterdam, Arnhem en Rotterdam. Daarnaast zijn er verschillende vestigingen in het buitenland. De kernwaarden van het advocatenkantoor zijn dat het een full-service praktijk is, onafhankelijk en internationaal, Innovatief en pragmatisch en bewust en betrokken.
Loyens & Loeff is een full service praktijk omdat het een groot kantoor is, dat zowel nationale als internationale vestigingen heeft. Doordat Loyens & Loeff op meerdere plekken gevestigd is, kunnen cliënten door ongeveer 900 adviseurs worden geholpen. Het is een onafhankelijk toonaangevend kantoor. Het innovatieve en pragmatische blijkt uit het passende persoonlijke advies dat Loyens & Loeff afstemt op de cliënt. Clientgerichtheid en kwaliteit staan bij Loyens & Loeff bekend als een van de speerpunten van het kantoor, waardoor ook aan de bewuste en betrokken houding van elke advocaat een bijdrage kan worden geleverd.

Rechtsgebieden

Loyens & Loeff is gespecialiseerd in meerdere rechtsgebieden. Zo behoren de volgende deelgebieden bij de werkzaamheden van Loyens & Loeff: Aanbesteding, Arbeidsrecht, Automotive, Bank & Effectenrecht, Bestuursrecht, BTW & Douane, Corporate Investigations, Compliance & Defence, Energie, Fiscale praktijk, Handelsrecht, Herstructureringen & Insolventie, Informatie & Communicatietechnologie, Insurance, Intellectueel eigendomsrecht, Investment Management/Funds, Kapitaalmarkten, Litigation & Risk Management, Mededinging, Ondernemers & Private clients, Ondernemingsrecht/fusies & overnames, Pensioenen & pensioenfondsen, Pharmaceuticals & Life Sciences, Private Equity, Projects Team, Regulatory, Vastgoed en Zorg.

Contact

De klantenservice van Loyens & Loeff in Amsterdam is te bereiken op het telefoonnummer 020-5785785. Het kantoor is gevestigd aan de Fred. Roeskestraat 100, 1076 ED Amsterdam. U kunt de klantenservice ook bereiken door een faxbericht te sturen naar 020-5785800. Daarnaast kunt u per post contact opnemen met het kantoor. U kunt uw brief naar het filiaal in Amsterdam adresseren aan Loyens & Loeff, Postbus 71170, 1008 BD Amsterdam.
Loyens & Loeff is in Arnhem te bereiken op het nummer 026-3347272. Een faxbericht kan verstuurd worden naar het nummer 026-3337342. Het kantoor is gevestigd aan de Utrechtseweg 165, 6862 AJ Oosterbeek. U kunt per post contact opnemen door een brief te sturen naar Loyens & Loeff, Postbus 170, 6860 AD Oosterbeek.
Het filiaal in Rotterdam is te bereiken op het nummer 010-2246224. Ook dit filiaal is te bereiken per fax. Daar kunt u het volgende nummer voor gebruiken: 010-4125839. Het filiaal in Rotterdam is gevestigd aan de Blaak 31, 3011 GA Rotterdam. U kunt uw brief adresseren aan Loyens & Loeff, Postbus 2888, 3000 CW Rotterdam.
De buitenlandse filialen zijn gevestigd in Aruba, Brussel, Curaçao, Dubai, Hong Kong, Londen, Luxemburg, New York, Parijs, Singapore, Tokio en Zurich. De contactgegevens van deze kantoren staan op de website van Loyens & Loeff.

Contact met Loyens & Loeff

Openingstijden Loyens & Loeff klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Loyens & Loeff klantenservice

Contact met Loyens & LoeffNummer
Algemeen020-5785785

Overige contactmogelijkheden Loyens & Loeff klantenservice

Loyens & Loeff opzeggen

Loyens & Loeff direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/loyens & loeff.

Loyens & Loeff ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Loyens & Loeff? Laat ons je ervaring met Loyens & Loeff weten!
Beoordeel Loyens & Loeff

Adres Loyens & Loeff klantenservice

Fred. Roeskestraat 100
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de Loyens & Loeff klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Loyens & Loeff klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Loyens & Loeff Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Loyens & Loeff klantenservice?