SRK Rechtsbijstand

 klantenservice

Over SRK Rechtsbijstand

SRK Rechtsbijstand is een rechtsbijstandsverzekeraar en voorziet cliënten van onafhankelijke rechtshulp. De Stichting werkt voor zes verschillende verzekeraars. De verzekeraars waarvoor SKR Rechtsbijstand werkzaam is zijn de volgende: AEGON Schadeverzekering N.V., de Goudse Schadeverzekeringen N.V., ING Insurance Services N.V., JUWON Onderlinge Schademaatschappij U.A., Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V., VAN N.V. (Rialto Verzekeringen).
Indien u bij een van deze partijen een verzekering heeft afgesloten, kunt u SKR Rechtsbijstand inschakelen om uw juridische vragen en of problemen te beantwoorden dan wel op te lossen.
De stichting bestaat al sinds 1965. Er werken ongeveer 290 medewerkers bij SRK Rechtsbijstand, waaronder 50 advocaten. De advocaten zijn gespecialiseerd in een bepaald rechtsgebied. De advocaten die werkzaam zijn bij SRK Rechtsbijstand kunnen u daarmee helpen op elk juridisch gebied. De juristen krijgen voortdurend interne en externe cursussen om hun kennis te verbreden. Hierdoor zijn zij ook op de hoogte van actuele ontwikkelingen. De opleiding die SRK Rechtsbijstand aan hun medewerkers aanbiedt, is goedgekeurd door de Nederlandse Orde van Advocaten.

Specialisaties

SRK Rechtsbijstand is gespecialiseerd in de volgende gebieden: Werk en ontslag, uitkeringen en toeslagen, verkeer, letselschade, consument en geld, familie en echtscheiding, wonen, bouwen en huren. Op de website kunt u een keuze maken tussen deze gebieden en vervolgens krijgt u een overzicht van de onderwerpen die onder elk specifiek gebied vallen. Ook daar kunt u weer een keuze in maken, vervolgens ziet u een overzicht van meest gestelde vragen en bijbehorende antwoorden.

Contact

SRK Rechtsbijstand is gevestigd aan de Bredewater 12, 2715 CA Zoetermeer. Mocht u contact op willen nemen met het kantoor per post, kunt u uw brief adresseren aan SRK Rechtsbijstand, Postbus 3020, 2700 LA Zoetermeer. U kunt contact opnemen met SRK Rechtsbijstand door het nummer 079-3448181 te bellen. Dit nummer is bereikbaar op elke werkdag van 8:30 tot 17:00 uur. SRK Rechtsbijstand adviseert om tussen 9:00 uur en 12:00 uur te of tussen 13.30 uur en 17:00 uur te bellen, dan is het rustiger. Op deze tijdstippen kan SRK u sneller te woord staan. Indien u een faxbericht naar het kantoor wilt sturen, kunt u gebruik maken van het nummer 079-3303377. Daarnaast is er een overzicht van veel gestelde vragen, waar u mogelijk uw antwoord kunt vinden op uw vraag. Mocht u al een cliënt zijn van SRK, staat er op de correspondentie met het kantoor een telefoonnummer en een email adres. Voor vragen over uw zaak raadt het kantoor aan dit nummer te bellen of naar dit adres een email te sturen.

Contact met SRK Rechtsbijstand

Openingstijden SRK Rechtsbijstand klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -17:00
Dinsdag
08:30 -17:00
Woensdag
08:30 -17:00
Donderdag
08:30 -17:00
Vrijdag
08:30 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers SRK Rechtsbijstand klantenservice

Contact met SRK RechtsbijstandNummer
Algemeen079-3448181

Overige contactmogelijkheden SRK Rechtsbijstand klantenservice

SRK Rechtsbijstand opzeggen

SRK Rechtsbijstand direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/srk rechtsbijstand.

SRK Rechtsbijstand ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met SRK Rechtsbijstand? Laat ons je ervaring met SRK Rechtsbijstand weten!
Beoordeel SRK Rechtsbijstand

Adres SRK Rechtsbijstand klantenservice

Bredewater 12
Zoetermeer

Laat ons je ervaring met de SRK Rechtsbijstand klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de SRK Rechtsbijstand klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel SRK Rechtsbijstand Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de SRK Rechtsbijstand klantenservice?