AdvocaatCentraal

Over AdvocaatCentraal

AdvocaatCentraal is een softwareproduct dat wordt gebruikt door veel verschillende Nederlandse advocatenkantoren. Het kantoor van AdvocaatCentraal is gevestigd in Baarn. Het kantoor heeft een helpdesk die u van dienst kan zijn en er zijn veel advocaten werkzaam. Het product AdvocaatCentraal is speciaal ontwikkeld voor advocaten en wordt gebruikt om het proces van de cliënt makkelijker, gebruiksvriendelijker en sneller af te handelen.
Met het product kunnen advocatenkantoren een overzichtelijk programma gebruiken, waarin alle cliënten kunnen worden opgenomen. De gegevens worden overzichtelijk weergegeven en kunnen hierdoor makkelijk worden opgeslagen en geprint. Ook kunnen de werkzaamheden van de advocaten worden bijgehouden en kunnen er makkelijk uren voor worden gedeclareerd.

AdvocaatCentraal is een online programma. Hierdoor hebben de advocaten die gebruik maken van AdvocaatCentraal overal op de wereld toegang tot het programma. Daarnaast hoeft er geen nieuwe software voor het programma te worden geïnstalleerd en blijft de versie die eenmaal geïnstalleerd is altijd up to date. Hierdoor is de systeembeheerder overbodig geworden.
AdvocaatCentraal is een makkelijk programma, waardoor het voor veel advocaten zo gebruikt kan worden. Er hoeft geen cursus van het programma plaats te vinden, alles spreekt voor zich. Indien AdvocaatCentraal persoonlijke inlog-gegevens aan u doet toekomen, kan er dan ook gelijk met het programma worden gestart. AdvocaatCentraal is wel opgebouwd uit verschillende modules. De werkzaamheden zijn overzichtelijk, omdat elke stap in een dossier wordt geregistreerd. De advocaten die met AdvocaatCentraal werken zijn dan ook gehouden om deze modules stap voor stap door te lopen. Op de website van AdvocaatCentraal is een beschrijving gegeven van alle belangrijke stappen in een module. De beschrijving op de website bestaat zowel uit afbeeldingen als beschrijvende tekst. Mochten de advocaten nadere informatie nodig hebben, kunnen zij de website raadplegen voor nadere uitleg over AdvocaatCentraal.

Contact

AdvocaatCentraal is op verschillende manieren te bereiken. Indien u het kantoor aan wilt schrijven, kunt u uw brief adresseren aan CentralServices B.V., Amsterdamsestraatweg 45, 3744 MA Baarn. Daarnaast is het kantoor telefonisch te bereiken. U kunt hiervoor het telefoonnummer 035-5435566 gebruiken. Mocht u het kantoor een faxbericht willen sturen, kan dat via het nummer 035-5430812. Ook is het kantoor per email bereikbaar. U kunt uw bericht emailen naar info@advocaatcentraal.nl.
Mocht u echter gebruik willen maken van de Helpdesk van AdvocaatCentraal, dient u hiervoor een ander telefoonnummer te gebruiken. De Helpdesk is elk moment van de dag bereikbaar op het telefoonnummer 035-5435566. Ook is de Helpdesk per email bereikbaar. U kunt uw bericht mailen naar support@advocaatcentraal.nl.

Openingstijden AdvocaatCentraal klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
AdvocaatCentraal

Telefoonnummer AdvocaatCentraal klantenservice

Telefoonnummer
035-5435566
Belkosten
Lokaal tarief

Adres AdvocaatCentraal klantenservice

Amsterdamsestraatweg 45
Baarn

E-mailadres AdvocaatCentraal klantenservice

AdvocaatCentraal opzeggen

AdvocaatCentraal direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/advocaatcentraal.

AdvocaatCentraal ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie