Ekelmans en Meijer

Over Ekelmans en Meijer

Ekelmans en Meijer is een advocatenkantoor dat gevestigd is in Den Haag. Het kantoor behoort tot de top 50 van alle Nederlandse advocatenkantoren. Het kantoor is een van de grootste advocatenkantoren in de regio Den Haag en werkt landelijk. Een belangrijk uitgangspunt van het kantoor is dat het maximale resultaat voor hun clienten centraal staat. De kracht van het kantoor bestaat uit optimale kwaliteit tegen een concurrerende prijs.

Specialisaties

Ekelmans en Meijer is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. U kunt bij dit kantoor terecht voor allerlei vragen over het arbeidsrecht & medezeggenschapsrecht, cassatie, ondernemingsrecht, vastgoed, verzekering & aansprakelijkheid, bestuursrecht en fiscaal recht. Ook is er een German Desk aanwezig. De advocaten van Ekelmans en Meijer werken binnen een bepaalde sectie, waardoor ze een brede kennis binnen een specifiek rechtsgebied bezitten. Naast advocaten zijn er ook fiscalisten werkzaam bij Ekelmans en Meijer. Naast de verschillende rechtsgebieden maakt het kantoor een onderscheid tussen verschillende sectoren waarin het kantoor werkzaam is. Zo is Ekelmans en Meijer werkzaam in de sector Zorg, Projectontwikkeling, Retail, Verzekeringen, Makelaars-loket en Vastgoed beleggers.

Maatschappelijke betrokkenheid

Het kantoor vindt maatschappelijke betrokkenheid binnen en buiten het kantoor erg belangrijk. Het kantoor is daarom sponsor van de Parade in Den Haag. Dit is een jaarlijks terugkerend festival in Den Haag, wat voornamelijk gericht is op theater, muziek en kunst. Ook sponsort Ekelmans en Meijer het Festival Classique. Ook dit festival wordt georganiseerd in Den Haag. Festival Classique staat in het teken van klassieke muziek, die op een moderne wijze wordt uitgevoerd. De muziek wordt hierdoor toegankelijk gemaakt. Daarnaast heeft het kantoor zich aangesloten bij het Sebastiaan Genootschap. Het Genootschap heeft ten doel het cultureel erfgoed van Den Haag te beschermen. Het ondersteunt onder andere het Haags Historisch Museum en Museum de Gevangenpoort.
Ekelmans en Meijer is tevens lid van de businessclub van Panorama Mesdag en steunt het vele goede doelen. De advocaten die werkzaam zijn bij het kantoor mogen verschillende goede doelen aangedragen, waar uiteindelijk tussen gekozen wordt. In 2014 heeft het kantoor de Stichting Bewegen tegen kanker gesteund.

Contact

Ekelmans en Meijer is te bereiken op verschillende manieren. Het kantoor is gevestigd aan de Anna van Saksenlaan 30, 2593 HT Den Haag. Mocht u het kantoor willen aanschrijven, kunt u uw brief adresseren aan Ekelmans en Meijer, Postbus 93455, 2509 AL Den Haag. Mocht u het kantoor telefonisch willen benaderen, kunt u het nummer 070-3746300 hiervoor gebruiken. Ook is het kantoor bereikbaar per fax, u kunt het nummer 070-3746333. Daarnaast is het kantoor te bereiken per email. U kunt uw email versturen aan info@ekelmansenmeijer.nl.

Openingstijden Ekelmans en Meijer klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Ekelmans en Meijer

Telefoonnummer Ekelmans en Meijer klantenservice

Telefoonnummer
070-3746300
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Ekelmans en Meijer klantenservice

Anna van Saksenlaan 30
Den Haag

E-mailadres Ekelmans en Meijer klantenservice

Ekelmans en Meijer opzeggen

Ekelmans en Meijer direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/ekelmans en meijer.

Ekelmans en Meijer ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie