Holla Advocaten

Over Holla Advocaten

Holla Advocaten is een Nederlands advocatenkantoor dat gevestigd is in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven . Het kantoor behoort tot de top 50 van Nederland. Het kantoor rekent zowel grote onderneming als het midden- klein bedrijf, overheden, non-profitorganisaties en zorginstellingen tot zijn cliënten.
Er werken meer dan 70 advocaten en notarissen en het kantoor is behoort tot een van de 25 grootste advocatenkantoren in Nederland. Holla Advocaten staat bekend om zijn hoogst persoonlijke aanpak, hetgeen inhoudt dat de juristen van Holla betrokken zijn bij hun cliënten en de zaken die zij behandelen. Regelmatig contact houden met de cliënten en maatwerk is iets wat de hoogstpersoonlijke aanpak ten goede komt.

Specialisaties

Holla is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden: Aansprakelijkheid, verzekering en vervoer, Arbeidsrecht / ambtenarenrecht, Europees Recht en Aanbestedingsrecht, Familie – en Erfrecht, Financiering, Zekerheden en Insolventie, Gezondheidsrecht, Intellectuele eigendom / ICT, Letselschade, Mediation, Ondernemingsrecht, Overheid, Strafrecht, Vastgoed en de Woningcorporatiepraktijk. Binnen Holla wordt tevens onderscheid gemaakt in de volgende praktijkgroepen: Zorg & Welzijn, Woningcorporaties en Onderwijs. Binnen deze praktijkgroepen kunt u contact op nemen met verschillende personen. Voor het overzicht kunt u een kijkje nemen op de website.
De advocaten bij Holla worden opgeleid door de Holla Academy. Ook volgen zij de advocatenopleiding bij de Orde van Advocaten. Tijdens de opleiding volgen de advocaten interne en externe cursussen waarbij extra juridische kennis kan worden opgedaan. De advocaten volgen vakinhoudelijke trainingen en vaardigheidstrainingen, zoals presenteren, effectief communiceren en mind-mapping. Naast de trainingen hebben de beginnende advocaten een persoonlijke coach.

Contact

Mocht u per email contact willen opnemen met Holla Advocaten, kunt u uw bericht sturen naar info@holla.nl. Indien u Holla per post wilt bereiken, kunt u uw brief adresseren aan Holla Advocaten, Postbus 396, 5201 AJ ’s-Hertogenbosch. Ook is het mogelijk om via sociale media in contact te komen met het kantoor. U kunt Holla Advocaten vinden op Twitter en Facebook.
Het kantoor in Den Bosch is gevestigd aan het Stationsplein 101, 5211 BM. Mocht u per post contact willen opnemen met dit kantoor, kunt u uw brief adresseren aan Holla Advocaten, Postbus 396, 5201 AJ ’s-Hertogenbosch. U kunt dit kantoor ook telefonisch bereiken door te bellen naar 073-6161100. Ook kunt u een faxbericht sturen naar 073-6161199.
Het kantoor in Eindhoven is gevestigd aan de Beukenlaan 46, 5651 CD Eindhoven. Indien u contact op wenst te nemen per post, kunt u uw brief adresseren aan Holla Advocaten, Postbus 63, 5600 AB Eindhoven. U kunt dit kantoor bereiken door het nummer 040-2380600 te bellen. Ook kunt u een faxbericht sturen naar het nummer 040-2380666.

Openingstijden Holla Advocaten klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Holla Advocaten

Telefoonnummer Holla Advocaten klantenservice

Telefoonnummer
073 616 11 00
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Holla Advocaten klantenservice

Stationsplein 101
's-Hertogenbosch

E-mailadres Holla Advocaten klantenservice

E-mailadres

Holla Advocaten opzeggen

Holla Advocaten direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/holla advocaten.

Holla Advocaten ervaringen

1 ervaringen.

0 gedachten over “Holla Advocaten”

  1. Holla Advocaten heeft mij naar tevredenheid geholpen bij een echtscheiding. Bedankt voor de prettige manier van werken.

Plaats een reactie