Barentskrans

Over Barentskrans

Barentskrans is een Nederlands advocatenkantoor en behoort tot de top 50 van Nederland. Het kantoor is gevestigd in Den Haag. Er werken meer dan 125 medewerkers bij het kantoor. Daarmee is Barentskrans een van de grotere kantoren in ’s-Gravenhage. Er werken zowel advocaten als notarissen bij het kantoor. De medewerkers verlenen hun diensten aan nationale en internationale cliënten. Het kantoor heeft een goede reputatie en wordt daarom vaak ingeschakeld bij complexe zaken. Het persoonlijk contact dat de advocaten hebben met de cliënten, wordt gezien als een van de uitgangspunten van het kantoor. Ook het hoge juridische niveau waarop de advocaten werkzaam zijn, is een van de speerpunten. Daarnaast zijn de advocaten gedreven, kritisch en betrokken.

Specialisaties

Barentskrans is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden: Cassatie, Corporate Litigation, Financieel recht, Arbeidsrecht, IE & Technologie, Mededinging en aanbesteding, Vastgoed en Corporate. Daarnaast is het kantoor werkzaam op het gebied van: Vastgoed, Gezondheidszorg & Life Sciences, Energie, ICT & Technologie, Retail, Financiele sector, Automotive,Food & Agri, Privacy en Veiligheid.

Cassatiepraktijk

Het kantoor onderscheidt zich door een afdeling Cassatie te hebben, waar voornamelijk zaken worden behandeld die na alle rechterlijke instanties nog niet zijn afgedaan. Na hoger beroep is het mogelijk een cassatieprocedure te starten. Vaak wordt de cassatieadvocaat ingeschakeld door de advocaat die de zaak in het hoger beroep heeft behandeld. De zaken in cassatie zijn aan strikte termijnen gebonden. Vaak wordt een cassatie zaak volledig schriftelijk afgehandeld en hoeft de stap niet naar de Hoge Raad niet te worden gemaakt.

Contact

U kunt het kantoor op verschillende manieren contacteren. Het telefoonnummer waarop u Barentskrans kan bereiken is 070-3760606. Daarnaast kunt u een faxbericht sturen naar het nummer 070-3651856. Ook is het mogelijk een emailbericht te sturen. Dit kunt u aan info@barentskrans.nl richten. Het kantoor is gevestigd aan de Lange Voorhout 3, 2514 EA Den Haag. Mocht u het kantoor per brief willen contacteren, kunt u uw brief adresseren aan Barentskrans, Postbus 30457, 2500 GL Den Haag. Daarnaast kunt u uw vragen stellen via de sociale media. Barentskrans is actief op Facebook, Twitter en LinkedIn.

Openingstijden Barentskrans klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Barentskrans

Telefoonnummer Barentskrans klantenservice

Telefoonnummer
070-3760606
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Barentskrans klantenservice

Lange Voorhout 3
Den Haag

Barentskrans opzeggen

Barentskrans direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/barentskrans.

Barentskrans ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie