Dirkzwager

 klantenservice

Over Dirkzwager

Dirkzwager is een Nederlands advocatenkantoor en is gevestigd in Arnhem en Nijmegen. Het kantoor heeft ongeveer 120 advocaten en notarissen in dienst. Tussen de advocaten en notarissen wordt nauw samengewerkt, waardoor de juridische adviezen van hoge kwaliteit zijn. Dirkzwager voorziet zowel nationale als internationale ondernemingen van juridisch advies.

Rechtsgebieden

Het kantoor is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Zo is het Notariaat werkzaam op het gebied van commercieel en maatschappelijk vastgoed, personen- en familierecht en rechtspersonen- en ondernemingsrecht. De advocaten van Dirkzwager zijn gespecialiseerd in het aanbestedingsrecht, aansprakelijkheid schade & verzekering, ambtenarenrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, bouwrecht, compliance, energierecht, financiering en zekerheden, fusies en overnames, Duits recht, gezondheidszorg, handel en transport, hippisch recht, huurrecht, IE-IT recht, insolventierecht, Leisure & Hospitality, maatschappelijk vastgoed, mededingingsrecht, staatsteun en Europees recht, milieurecht, multinationals, ondernemingsrecht, onderwijs, onteigening en Wet voorkeursrecht gemeenten, Overheid, Pensioenrecht, personen- en familierecht, privacy recht, procesondersteuning en vastgoed.
Het kantoor heeft het delen van kennis als kernwaarde. Zo hebben zij een openbare juridische bibliotheek, kunt u diverse informatie terugvinden op de ontwikkelde applicatie en kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Daarnaast geven verschillende advocaten en notarissen trainingen en colleges, waardoor tevens kennis wordt gedeeld.

Contact

De klantenservice van Dirkzwager in Arnhem is te bereiken op het telefoonnummer 026-3538300. U kunt dit kantoor ook per fax bereiken op het nummer 026-3510793. Het kantoor in Arnhem is gevestigd aan de Velperpoort, Velperweg 1, 6824 BZ Arnhem. U kunt ook per post contact opnemen met Dirkzwager. Mocht u contact op willen nemen met de afdeling Advocatuur in Arnhem, kunt u uw brief adresseren aan Dirkzwager, Postbus 3045, 6802 DA Arnhem. Ook kunt u contact opnemen met het notariaat, u kunt uw brief adresseren aan Dirkzwager, Postbus 111, 6800 AC Arnhem. Het telefoonnummer van het notariaat in Arnhem is 026-3655555.
Het adres van de vestiging in Nijmegen is de Van Schaeck Mathonsingel 4, 6512 AN Nijmegen. U kunt per post contact opnemen met Dirkzwager Advocatuur door een brief te sturen naar Dirkzwager, Postbus 55, 6500 AB Nijmegen. Ook kunt u de advocaten in Nijmegen telefonisch bereiken op het telefoonnummer 024-3813131. Het notariaat van de vestiging in Nijmegen kan worden bereikt door een brief te sturen naar Dirkzwager, Postbus 1104, 6501 BC Nijmegen. Het telefoonnummer van het notariaat in Nijmegen is 024-3812727.
Daarnaast kunt u het kantoor bereiken door een email te sturen naar info@dirkzwager.nl. Ook is het kantoor actief op sociale media. U kunt uw vragen stellen op Twitter, Facebook en Google Plus. Daarnaast is Dirkzwager ook vindbaar op Youtube en Linkedin. Daarnaast heeft Dirkzwager een speciale applicatie ontwikkeld, waar u verschillende informatie op kunt vinden.

Contact met Dirkzwager

Openingstijden Dirkzwager klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
00:00 -18:00

Telefoonnummers Dirkzwager klantenservice

Contact met DirkzwagerNummer
Algemeen026-3538300

Overige contactmogelijkheden Dirkzwager klantenservice

Dirkzwager opzeggen

Dirkzwager direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/dirkzwager.

Dirkzwager ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Dirkzwager? Laat ons je ervaring met Dirkzwager weten!
Beoordeel Dirkzwager

Adres Dirkzwager klantenservice

Velperweg 1
Arnhem

Laat ons je ervaring met de Dirkzwager klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Dirkzwager klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Dirkzwager Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Dirkzwager klantenservice?