Damsté

Over Damsté

Damsté advocaten, notarissen en fiscalisten is een Nederlands advocatenkantoor dat gevestigd is in Enschede. Het kantoor behoort tot de top 50 van Nederland. Het kantoor heeft verschillende uitgangspunten. De missie van het kantoor is dat het altijd het beste voor hun klanten zaken doet. De visie is dat de continuïteit van de organisatie van het kantoor wordt bepaald door de behaalde resultaten en de ervaring die klanten met het kantoor hebben. De mensen die werkzaam zijn bij Damsté bezitten een hoog kennisniveau, binnen hun specialisatie. Er werken ongeveer 120 mensen bij Damsté. Het kantoor bestaat al meer dan 95 jaar en is altijd gevestigd geweest in de regio Twente. Het kantoor onderscheidt zich van andere kantoren doordat het een coöperatie is met uitgesloten aansprakelijkheid. Hierdoor zijn alle leden eigenaar van de organisatie. De personen die werkzaam zijn bij Damsté moeten het daarom in alle belangrijke beslissingen overeenstemming bereiken.

Marktsectoren

Damsté is werkzaam in de volgende marktsectoren: aanbestedingen, ambtenarenrecht, agrarisch recht, bouwrecht, claims en incasso, civiele cassatie en Hoger beroep, contracten en algemene voorwarden, Europees recht en mededingingsrecht, Familiebedrijven, Flex BV, Gezondheidsrecht, Insolventies en Herstructureringen, International en German Desk, Latin-American Desk, Notarieel ondernemingsrecht, ondernemingsstrafrecht, onderwijsrecht, Compliance, Governance & Fraude, Onteigening, Planschade en Nadeelcompensatie, Startende ondernemers, Sportrecht, Telecommunicatie, Media en Technologie, Verzekerings- en Aansprakelijkheidsrecht en Woningcorporaties. Daarnaast maakt Damsté een onderscheid in verschillende praktijkgebieden, zoals: arbeidsrecht, cassatie en hoger beroep, fiscaal, letselschade, notariaat, handels- en ondernemingsrecht, personen-, familie- en erfrecht, strafrecht, vastgoed en overheid.

Contact

U kunt op verschillende manieren in contact komen met Damsté. Het kantoor is gevestigd aan de Hengelosestraat 571. Mocht u het kantoor per post willen contacteren, kunt u uw brief adresseren aan Damsté, Postbus 126, 7500 AC Enschede. Telefonisch kunt u het kantoor benaderen te bellen naar 053-4840000. Daarnaast kunt u het kantoor een faxbericht sturen. U kunt uw bericht versturen naar 053-4840099. Mocht u willen emailen, kunt u uw bericht versturen aan enschede@damsté.nl.
Op de website is het tevens mogelijk een contactformulier in te vullen. Indien u uw naam, bedrijf/instelling, adres, postcode, plaats, e-mail, telefoon en uw bericht achterlaat en dit formulier verzend, zal Damsté zo snel mogelijk contact met u opnemen. Ook is Damsté actief op sociale media. U kunt uw vraag stellen via Facebook: https://www.facebook.com/Damsté.nl?_rdr , Twitter: https://twitter.com/Damstétweets en LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/494683.

Openingstijden Damsté klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Damsté

Telefoonnummer Damsté klantenservice

Telefoonnummer
053-4840000
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Damsté klantenservice

Hengelosestraat 571
Enschede

E-mailadres Damsté klantenservice

E-mailadres

Damsté opzeggen

Damsté direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/damsté.

Damsté ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie