Damsté

 klantenservice

Over Damsté

Damsté advocaten, notarissen en fiscalisten is een Nederlands advocatenkantoor dat gevestigd is in Enschede. Het kantoor behoort tot de top 50 van Nederland. Het kantoor heeft verschillende uitgangspunten. De missie van het kantoor is dat het altijd het beste voor hun klanten zaken doet. De visie is dat de continuïteit van de organisatie van het kantoor wordt bepaald door de behaalde resultaten en de ervaring die klanten met het kantoor hebben. De mensen die werkzaam zijn bij Damsté bezitten een hoog kennisniveau, binnen hun specialisatie. Er werken ongeveer 120 mensen bij Damsté. Het kantoor bestaat al meer dan 95 jaar en is altijd gevestigd geweest in de regio Twente. Het kantoor onderscheidt zich van andere kantoren doordat het een coöperatie is met uitgesloten aansprakelijkheid. Hierdoor zijn alle leden eigenaar van de organisatie. De personen die werkzaam zijn bij Damsté moeten het daarom in alle belangrijke beslissingen overeenstemming bereiken.

Marktsectoren

Damsté is werkzaam in de volgende marktsectoren: aanbestedingen, ambtenarenrecht, agrarisch recht, bouwrecht, claims en incasso, civiele cassatie en Hoger beroep, contracten en algemene voorwarden, Europees recht en mededingingsrecht, Familiebedrijven, Flex BV, Gezondheidsrecht, Insolventies en Herstructureringen, International en German Desk, Latin-American Desk, Notarieel ondernemingsrecht, ondernemingsstrafrecht, onderwijsrecht, Compliance, Governance & Fraude, Onteigening, Planschade en Nadeelcompensatie, Startende ondernemers, Sportrecht, Telecommunicatie, Media en Technologie, Verzekerings- en Aansprakelijkheidsrecht en Woningcorporaties. Daarnaast maakt Damsté een onderscheid in verschillende praktijkgebieden, zoals: arbeidsrecht, cassatie en hoger beroep, fiscaal, letselschade, notariaat, handels- en ondernemingsrecht, personen-, familie- en erfrecht, strafrecht, vastgoed en overheid.

Contact

U kunt op verschillende manieren in contact komen met Damsté. Het kantoor is gevestigd aan de Hengelosestraat 571. Mocht u het kantoor per post willen contacteren, kunt u uw brief adresseren aan Damsté, Postbus 126, 7500 AC Enschede. Telefonisch kunt u het kantoor benaderen te bellen naar 053-4840000. Daarnaast kunt u het kantoor een faxbericht sturen. U kunt uw bericht versturen naar 053-4840099. Mocht u willen emailen, kunt u uw bericht versturen aan enschede@damsté.nl.
Op de website is het tevens mogelijk een contactformulier in te vullen. Indien u uw naam, bedrijf/instelling, adres, postcode, plaats, e-mail, telefoon en uw bericht achterlaat en dit formulier verzend, zal Damsté zo snel mogelijk contact met u opnemen. Ook is Damsté actief op sociale media. U kunt uw vraag stellen via Facebook: https://www.facebook.com/Damsté.nl?_rdr , Twitter: https://twitter.com/Damstétweets en LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/494683.

Contact met Damsté

Openingstijden Damsté klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Damsté klantenservice

Contact met DamstéNummer
Algemeen053-4840000

Overige contactmogelijkheden Damsté klantenservice

Damsté opzeggen

Damsté direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/damsté.

Damsté ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Damsté? Laat ons je ervaring met Damsté weten!
Beoordeel Damsté

Adres Damsté klantenservice

Hengelosestraat 571
Enschede

Laat ons je ervaring met de Damsté klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Damsté klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Damsté Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Damsté klantenservice?