Banning

Over Banning

Banning is een Nederlands advocatenkantoor dat behoort tot de top 50 van Nederland. Het is het grootste kantoor van Zuid-Holland. Er werken meer dan 160 specialisten. Banning werkt zowel voor nationale als internationale bedrijven.
Het kantoor is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden; arbeidsrecht, EU & mededinging, Intellectueel eigendomsrecht, IT & Privacy, Fiscaal/Transfer pricing, insolventierecht & herstructurering, ondernemingsrecht en M&A, personen- en familierecht, vastgoed en overheid, cassatie. Ook zijn de werkzaamheden van Banning onder te verdelen in de volgende sectoren; asbest, automotive, energie en duurzaamheid, food en agri, franchise, Kanzleiteam Duitsland, privacy, sport entertainment, technologie, transformatie, woningcorporaties en zorg.
Het kantoor is ontstaan in 1965 en is opgezet door Jan Banning in Den Bosch. Sinds 2001 draagt het kantoor de naam Banning. Momenteel is het kantoor tevens in Rotterdam gevestigd. Ook beschikt het kantoor over een speciale ruimte in het PSV stadion in Eindhoven. Hier worden tevens vergaderingen en seminars gehouden. De cliënten van Banning zijn zowel nationale als internationale bedrijven.
De kernwaarden van Banning bestaan uit gedrevenheid, ondernemerschap, toegankelijkheid en een cliëntgerichte benadering. Vanaf het moment dat er advocaten aangenomen worden, wordt er veel aandacht besteed aan opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Bij Banning krijgen de advocaten dan ook veel vrijheid. Er wordt vaak in teams samengewerkt, om het juridisch advies effectiever te maken. De advocaat-stagiaires krijgen hun opleiding bij DRAAKENSTEIN. Dit is een driejarig programma waarin de kwaliteiten van elke advocaat-stagiaire worden ontwikkeld. Daarnaast volgen de advocaat-stagiares de beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten. De ervaren advocaten volgen een specialisatie opleiding, waardoor de advocaten nog beter worden opgeleid binnen een specifiek rechtsgebied. Ook worden er verschillende interne juridische opleidingen gegeven bij Banning, waardoor de advocaten nog meer kennis kunnen verwerven. Daarnaast wordt er van de advocaten verwacht dat ze verschillende bijeenkomsten en trainingen bijwonen, die betrekking hebben op het rechtsgebied waarin zij werkzaam zijn.

Contact

De klantenservice van Banning is te bereiken op het telefoonnummer 073-6927777. Dit nummer is te bereiken op werkdagen. Het kantoor is gevestigd aan de Statenlaan 55, 5223 LA Den Bosch. U kunt dit kantoor per post bereiken door uw brief te adresseren aan Banning N.V., Postbus 1714, 5200 BT Den Bosch. Ook kunt u een faxbericht sturen naar het nummer 073-6927789. Mocht u het kantoor per email willen bereiken, kan dat door een mail te sturen naar info@banning.nl. Mocht u uw vragen willen stellen via sociale media, is dit ook mogelijk. Banning is actief op Facebook en Twitter. Daarnaast is Banning vindbaar op LinkedIn.

Openingstijden Banning klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Banning

Telefoonnummer Banning klantenservice

Telefoonnummer
073 692 77 77
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Banning klantenservice

Statenlaan 55
's-Hertogenbosch

Banning opzeggen

Banning direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/banning.

Banning ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie