De Brauw Blackstone Westbroek

 klantenservice

Over De Brauw Blackstone Westbroek

De Brauw Blackstone Westbroek is een advocatenkantoor dat gevestigd is aan de Zuidas. Het is een internationaal kantoor, met vestigingen in onder andere Brussel, Londen, New York, Shanghai en Singapore.

Het kantoor werd in 1871 opgericht en heeft 60 partners en 270 juristen. De Brauw Blackstone Westbroek behoort tot de top 5 van advocatenkantoren in Nederland.

Het kantoor bestaat al sinds juni 1871. De Brauw werd opgericht door Mr. De Brauw. In 1986 kwam Westbroek Notarissen erbij als partner en in 1988 werd het advocatenkantoor Blackstone, Rueb & van Boeschoten onderdeel van het grote advocatenkantoor. In 2010 was de Brauw Blackstone Westbroek geboren, doordat alle Nederlandse kantoren die bij de Brauw hoorde samen werden gevoegd.

In 1970 werd het eerste kantoor van de Brauw Blackstone Westbroek geopend in New York. Ook in Brussel werd het eerste kantoor in de jaren 70 geopend. De Brauw vestigde zich in Londen in de jaren ’80. Twee jaar geleden zijn zij een kantoor gestart in Bejing, vanwege de toenemende handel in China.

Het kantoor is momenteel gevestigd aan de Zuidas. Het gebouw waarin De Brauw werkzaam is, is ontworpen door de architect Erick van Egeraat. Het gebouw heeft de naam ‘The Rock’ gekregen.

Het bestuur bestaat onder andere uit Martijn Snoep, die managing partner is van het kantoor. Hij begon als paralegal bij het kantoor, terwijl hij nog student was. Daarna is hij advocaat-stagiaire geworden, medewerker en daarna partner. Momenteel is Martijn Snoep managing partner.

Uitgangspunten van de Brauw zijn dat de belangen van de cliënten voorop staan en dat procederen hoog in het vaandel staat. Volgens Martijn Snoep komen de cliënten naar het kantoor vanwege de liefde voor het vak, hetgeen cliënten vaak zien bij de advocaten die werkzaam zijn bij de Brauw. Cliënten zijn cliënten van kantoor en niet van een bepaalde partner.

Het is mogelijk advocaat-stagiaire te worden bij de Brauw. Daar start je met de Brauwerij, een concept dat advocaten laat kennis maken met de advocatuur. Eerst werden de advocaat-stagiaires namelijk gelijk in een sectie geplaatst. De zaken die daar opgelost worden zijn relatief eenvoudig, waardoor de advocaten gelijk eigen zaken kunnen oplossen. Het is wel leerzaam, omdat de kwaliteiten van de advocaten daar goed ontwikkeld kunnen worden. De advocaat-stagiaires zijn een half jaar werkzaam bij de Brauwerij. Na een half jaar gaan de advocaat-stagiaires wel naar een sectie.

Het advocatenkantoor biedt rechtshulp op allerlei rechtsgebieden. Zo zijn zij gespecialiseerd in de volgende onderdelen: Arbitrage, Banking & Finance, Capital Markets, Competition & Regulation, Corporate Governance, Corporate/M&A, Employment & Employee benefits, Energy, infrastructure & Environment, Financial Markets Regulation, Information and Communication Technology, Insurance, Intellectueel eigendom, Investment management, litigation, Media, Sports & Entertainment, Pensioen, Privacy & Data Security, Private Equity, Vastgoed, Regulatory & Criminal Enforcement, Herstructurering & Insolventie, Supreme Court Litigation, Belasting en Transportation & Aviation.

Contact kan opgenomen worden met de klantenservice van de Brauw Blackstone Westbroek op het nummer 020-5771771. Het kantoor is gevestigd aan de Claude Debussylaan, 1082 MD te Amsterdam.

Contact met De Brauw Blackstone Westbroek

Openingstijden De Brauw Blackstone Westbroek klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers De Brauw Blackstone Westbroek klantenservice

Contact met De Brauw Blackstone WestbroekNummer
Algemeen+31 20 577 1771

Overige contactmogelijkheden De Brauw Blackstone Westbroek klantenservice

De Brauw Blackstone Westbroek opzeggen

De Brauw Blackstone Westbroek direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/de brauw blackstone westbroek.

De Brauw Blackstone Westbroek ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met De Brauw Blackstone Westbroek? Laat ons je ervaring met De Brauw Blackstone Westbroek weten!
Beoordeel De Brauw Blackstone Westbroek

Adres De Brauw Blackstone Westbroek klantenservice

Claude Debussylaan 80
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de De Brauw Blackstone Westbroek klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de De Brauw Blackstone Westbroek klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel De Brauw Blackstone Westbroek Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de De Brauw Blackstone Westbroek klantenservice?