Baker & McKenzie

 klantenservice

Over Baker & McKenzie

Baker & McKenzie is een groot internationaal advocatenkantoor. In Nederland is er een vestiging in Amsterdam. De cliënten van Baker & McKenzie bestaan voornamelijk uit nationale en internationale ondernemingen. Het kantoor geeft niet alleen juridisch advies. Ook staat het cliënten bij op notarieel en fiscaal gebied. Er werken dan ook advocaten, notarissen, fiscalisten en economen.
Het kantoor vestigt zich in Nederland in de jaren ’50. Het is het eerste kantoor met een internationaal netwerk. Ook is het de eerste die zowel juridisch, fiscaal en notarieel advies kan geven en dat binnen een vestiging doet. Baker & McKenzie heeft een adviserende rol bij de optimalisering van bepaalde kansen, het voorkomen van risico’s en het oplossen van juridische, fiscale of notariële geschillen.
Russel Baker en John McKenzie zijn de oprichters van het grote advocatenkantoor. In eerste instantie was het advocatenkantoor alleen in Amerika gevestigd. Al snel ontstond de ambitie om internationaal werkzaam te zijn. Om die reden is het internationale netwerk opgezet.
Momenteel zijn er meer dan 75 vestigingen van Baker & McKenzie. De vestiging zijn wereldwijd verspreid en zitten in meer dan 45 landen. Het kantoor heeft zich gevestigd in Europa, Azië, Amerika en het Midden-Oosten. Omdat het een toonaangevend internationaal kantoor is, zijn de specialisten die er werkzaam zijn ook hoog opgeleid. De werknemers nemen deel aan verschillende internationale bijeenkomsten en krijgen de mogelijkheid te werken bij een vestiging in het buitenland.
Baker & McKenzie is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Binnen de advocatuur zijn de volgende specialisaties van belang; Corporate, Banking & Finance, Employment, Litigation, Competition & Trade en IP/IT & Commercial. Bij de fiscale praktijk werken meer dan 60 specialisten. De fiscale praktijk is dan ook een van de grootste praktijken van het kantoor. Daarnaast is er het notariaat, waar verschillende notarissen werkzaam zijn op het gebied van het ondernemingsrecht.
Ook is er een onderverdeling te maken in de verschillende desks die Baker & McKenzie in Nederland heeft. Hierdoor kan het kantoor internationale cliënten bij staan, waar ook er wereld. In Nederland bestaat de Asia Desk, een Japan Desk, een Latin America Desk en de US Focus Group.

Contact

De klantenservice van Baker & McKenzie Amsterdam is te bereiken op het nummer 020-5517555. Het kantoor is gevestigd aan de Claude Debussylaan 54, 1082 MD Amsterdam. U kunt uw brief adresseren aan dit adres. Daarnaast is het mogelijk om vragen te stellen via de e-mail. U kunt uw email versturen aan info.amsterdam@bakermckenzie.com. Het kantoor is tevens actief op de sociale media. U kunt uw vraag stellen via Twitter of Facebook. Ook is Baker & McKenzie vindbaar op Linkedin.

Contact met Baker & McKenzie

Openingstijden Baker & McKenzie klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Baker & McKenzie klantenservice

Contact met Baker & McKenzieNummer
Algemeen020-5517555

Overige contactmogelijkheden Baker & McKenzie klantenservice

Baker & McKenzie opzeggen

Baker & McKenzie direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/baker & mckenzie.

Baker & McKenzie ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Baker & McKenzie? Laat ons je ervaring met Baker & McKenzie weten!
Beoordeel Baker & McKenzie

Adres Baker & McKenzie klantenservice

Claude Debussylaan 54
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de Baker & McKenzie klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Baker & McKenzie klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Baker & McKenzie Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Baker & McKenzie klantenservice?