Boekel

 klantenservice

Over Boekel

Boekel is een Nederlands advocatenkantoor en is gevestigd in Amsterdam. Ook heeft het een vestiging in Londen. Boekel was voorheen Boekel de Nerée.
Het kantoor staat bekend als een hoogwaardige dienstverlener op het gebied van juridisch advies. De kracht van het kantoor bestaat voornamelijk uit het verbinden van kennis en ervaring met de wereld waarin de cliënten leven. Hiervoor heeft Boekel speciale Industry Teams opgezet. Dit zijn teams die gespecialiseerd zijn in alle rechtsgebieden. Binnen en met de teams wordt samengewerkt. De sectoren waarin de teams werkzaam zijn; Healthcare, Retail, Professional Services, Financial Institutions en Government.
Boekel is onder andere gespecialiseerd in: Banking & Finance, Commercial, Corporate Notary, Corporate en M&A, Arbeidsrecht, EU Competition and Regulatory, Fraud & Compliance, Verzekeringen, LItigation, Publiek recht, vastgoed, herstructurering en insolventierecht. Daarnaast is Boekel ook specialist in aanbestedingen, staatssteun & subsidies, beroepsaansprakelijkheid & tuchtrecht, bestuurdersaansprakelijkheid, familiebedrijven, flexwet, ontwikkeling wetgeving, procedures en processen, stille bewindvoerder, Wet bestuur en toezicht, Wet werk en zekerheid.
De kernwaarden zijn onder andere Diversiteit en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De diversiteit blijkt uit de cultuur van het kantoor. Van de partners is meer dan 30% vrouw. Voor Boekel zijn gelijke kansen van belang, wat de diversiteit ten goede komt. Het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen blijkt onder meer uit het feit dat Boekel diverse goede doelen steunt.

Contact

De klantenservice is te bereiken op het telefoonnummer 020-7953953. Ook is de klantenservice te bereiken via de fax. U kunt uw fax sturen naar 020-7953900. Het kantoor van Boekel is in Amsterdam gevestigd aan het Gustav Mahlerplein 2, 1082 MA Amsterdam. Indien u per post contact op wilt nemen met Boekel kunt u uw brief adresseren aan Boekel, Postbus 75510, 1070 AM Amsterdam. Per mail kunt u tevens contact opnemen met Boekel via het adres info@boekel.com.
Boekel heeft tevens de mogelijkheid een online contactformulier in te vullen. U moet dan enkele gegevens achterlaten, waaronder uw naam, bedrijfsnaam, e-mailadres, telefoonnummer, onderwerp en uw vraag. Mocht u een contactformulier invullen, zal Boekel zo snel mogelijk contact met u opnemen.
Mocht u contact willen opnemen met de klantenservice in Londen, kunt u het nummer 0044-2073372500 bereiken. Ook kunt u een faxbericht sturen naar 0044-2073372501. Dit kantoor is gevestigd aan 36-38 Cornhill, 6th Floor, London EC3V 3ND
Verenigd Koninkrijk. Dit is tevens het adres dat u kunt gebruiken indien u per post contact wenst op te nemen met de vestiging in Londen. Het mailadres van deze vestiging is info@boekel.com.
Boekel is tevens actief op sociale media. U kunt uw vragen stellen op Twitter en op Facebook. Daarnaast is het kantoor vindbaar op LinkedIn.

Contact met Boekel

Openingstijden Boekel klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Boekel klantenservice

Contact met BoekelNummer
Algemeen020-7953953

Overige contactmogelijkheden Boekel klantenservice

Boekel opzeggen

Boekel direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/boekel.

Boekel ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Boekel? Laat ons je ervaring met Boekel weten!
Beoordeel Boekel

Adres Boekel klantenservice

Gustav Mahlerplein 2
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de Boekel klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Boekel klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Boekel Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Boekel klantenservice?