CMS

 klantenservice

Over CMS

CMS is een advocatenkantoor dat behoort tot de top 10 van advocatenkantoren in Nederland. Het is een juridische en fiscale dienstverlener. CMS heeft bijna 60 kantoren, over meer dan 30 landen verspreid. Er werken dan ook 3000 specialisten die u van juridisch en/of fiscaal advies kunnen voorzien.
CMS is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden: Algemeen bestuursrecht, Arbeidsrecht & Pensioenen, Banking & Finance, Consumentenproducten, Corporate, Dispute Resolution, Energy, Fiscaal recht, Fraud & Corporate Criminal Defence, Hotels & Leisure, Infrastructuur & Projecten, Insolventie & Herstructureringen, Intellectueel eigendomsrecht, International Desks, Life Sciences, Mededingingsrecht & EU, Ondernemingsrecht, Real Estate & Construction, Technology, Media & Telecoms.
De kernwaarden van CMS bestaan voornamelijk uit kwaliteit, snelheid en cliëntgerichtheid. De kwaliteit wordt gewaarborgd doordat de kennis wordt gedeeld via internationale sectorgroepen. Ook worden de specialisten goed opgeleid door verschillende juridische en fiscale trainingen. Daarnaast zijn de specialisten ervaren en hebben zij toegang tot een groot internationaal netwerk. De snelheid blijkt uit het feit dat er zo snel mogelijk advies wordt gegeven, in heldere taal. Er wordt daarbij geen juridisch jargon gebruikt. Ook de cliëntgerichtheid wordt gewaarborgd, doordat er oplossingen op maat worden gegeven. De specialisten passen elk advies aan ten behoeve van de persoonlijke voorkeuren en behoeften van de cliënt.

Contact

De klantenservice van CMS Nederland is te bereiken op het telefoonnummer 020-3016301. U kunt ook contact opnemen door middel van een fax te sturen naar het nummer 020-3016333. Daarnaast kunt u een emailbericht sturen naar amsterdam@cms-dsb.com. Het hoofdkantoor is gevestigd in de Mondriaantoren op het Amstelplein 8a, 1096 BC Amsterdam. Per post kunt u contact opnemen met het kantoor door een mail te sturen naar CMS Nederland, Postbus 94700, 1090 GS Amsterdam.
In Nederland is het kantoor gevestigd in Amsterdam en Utrecht. Het kantoor CMS Derks Star Busmann is gevestigd aan de Newtonlaan 203, 3583 BH Utrecht. U kunt contact opnemen met dit kantoor door een brief te sturen naar CMS Derks Star Busmann, Postbus 85250, 3508 AG Utrecht. Daarnaast kunt u dit kantoor bereiken op het telefoonnummer 030-2121111. Per fax kunt u dit kantoor bereiken op 030-2121333. Daarnaast kunt u ook een mail sturen naar utrecht@cms-dsb.com.
Op de website van het kantoor is tevens een overzicht te vinden van de contactgegevens van alle kantoren van CMS in het buitenland.
CMS is daarnaast actief op sociale media, waar u tevens informatie kunt vinden en uw vragen kunt stellen. CMS is actief op Facebook, Twitter en Linkedin.

Contact met CMS

Openingstijden CMS klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers CMS klantenservice

Contact met CMSNummer
Algemeen020-3016301

Overige contactmogelijkheden CMS klantenservice

CMS opzeggen

CMS direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/cms.

CMS ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met CMS? Laat ons je ervaring met CMS weten!
Beoordeel CMS

Adres CMS klantenservice

Amstelplein 8a
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de CMS klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de CMS klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel CMS Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de CMS klantenservice?