Eversheds

 klantenservice

Over Eversheds

Eversheds is een advocaten- en notariskantoor dat gevestigd is in Amsterdam en Rotterdam. Het kantoor verricht voornamelijk werkzaamheden voor Nederlandse ondernemingen. Het kantoor is echter ook aangesloten bij Eversheds International, waardoor internationale cliënten ook juridisch bijgestaan kunnen worden. De visie van het kantoor is dan ook dat het ‘Dutch with a global touch’ is. Daarnaast heeft het kantoor verschillende uitgangspunten. De belangrijkste bestaat uit het te allen tijde behalen van het maximale resultaat. Hierbij wordt de realiteit niet uit het oog verloren en wordt daarover duidelijk gecommuniceerd met de cliënt. Naast het maximale resultaat staat ook betrouwbaarheid, voorspelbaarheid en meetbaarheid van de werkzaamheden van Eversheds op de voorgrond. Eversheds geeft dan ook altijd volledig inzicht in de kosten die gemaakt moeten worden. Mochten er meer kosten worden gemaakt of heeft de cliënt vragen over het resultaat van de inspanningen die Eversheds levert, mogen de medewerkers van Eversheds hier altijd op aangesproken worden. Daarnaast zijn de medewerkers van Eversheds integer, resultaatgericht en professioneel. Het kantoor publiceert verschillende artikelen, die zien op de huidige ontwikkelingen binnen bepaalde rechtsgebieden. De artikelen worden gepubliceerd door de advocaten en notarissen van Eversheds, waardoor zij goed op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en innovaties.

Specialisaties

Eversheds is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden: Ondernemingsrecht, Bank- en Effectenrecht en Financieringen, Europees en Mededingingsrecht, Arbeids- en Medezeggenschapsrecht, Notarieel Ondernemingsrecht, Litigation en Dispute Management, Herstructurering en insolventierecht, Healthcare en Life Sciences, Vastgoed, IT, IE en Privacy, India Desk, Mergers and Acquisitions (M&A), Technologisch Partnerschap Zorgsector en Duurzame energie.

Contact

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Eversheds. Indien u een emailbericht wilt sturen, kan dat naar info@eversheds.nl. Daarnaast is het kantoor actief op sociale media. U kunt uw vraag stellen via Facebook: https://www.facebook.com/evershedsnederland?fref=ts en op Twitter: https://twitter.com/eversheds.
Het kantoor in Amsterdam is gevestigd aan de Cuserstraat 85a, 1081 CN Amsterdam. Mocht u het kantoor willen aanschrijven, kunt u uw brief adresseren aan Eversheds, Postbus 7902, 1008 AC Amsterdam. U kunt ook telefonisch contact opnemen met deze vestiging, door te bellen naar 020-5600600. Indien u een faxbericht wilt sturen, kan dat ook naar het nummer 020-5600500.

Ook is het kantoor gevestigd in Rotterdam, aan de Bahialaan 400, 3065 WC. Indien u het kantoor wenst aan te schrijven, kunt u uw brief adresseren aan Eversheds, Postbus 4030, 3006 AA Rotterdam. Ook kan er telefonisch contact worden opgenomen met dit kantoor. Het telefoonnummer is 010-2488000. Indien u het kantoor een faxbericht wenst te sturen, kunt u dit doen naar het nummer 010-2488099.

Contact met Eversheds

Openingstijden Eversheds klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Eversheds klantenservice

Contact met EvershedsNummer
Algemeen020-5600600

Overige contactmogelijkheden Eversheds klantenservice

Eversheds opzeggen

Eversheds direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/eversheds.

Eversheds ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Eversheds? Laat ons je ervaring met Eversheds weten!
Beoordeel Eversheds

Adres Eversheds klantenservice

Cuserstraat 85a
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de Eversheds klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Eversheds klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Eversheds Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Eversheds klantenservice?