Houthoff Buruma

 klantenservice

Over Houthoff Buruma

Houthoff Buruma is een advocatenkantoor dat behoort tot de top 5 van advocatenkantoren in Nederland. Het kantoor is gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen en New York.
Bij Houthoff Buruma werken verschillende advocaten, notarissen en belastingadviseurs. Er werken meer dan 250 specialisten die u juridisch advies kunnen geven. De specialisten zijn werkzaam in de volgende gebieden: Agrifood, Asset Finance & Structured Finance, Automotive, Banking, Capital Markets, Construction, Corporate & Commercial, Corporate/M&A, Corporate Criminal Law, Corporate Investigations, Alternatieve Geschillenbeslechting, Energy & Utilities, EU & Competition, Finance Litigation, Financial Markets Regulation, Health Care, Health, Safety & Environment, Insolventie en Herstructurering, Insurance & Reinsurance, Intellectueel Eigendomsrecht, Investment management, IT & Internet, Arbeidsrecht, Notarieel recht, Outsourcing, Pensioen, Privacy en Data bescherming, Private Equity, Procurement, Projects & Project Finance, Publiek recht, Vastgoed, Supreme Court Litigation, Fiscaal, Telecom, Media & Technologie, Transport & Logistiek.

Kernwaarden

Houthoff Buruma heeft verschillende kernwaarden. Zo is het kantoor een voorstander van diversiteit, waardoor er veel verschillende mensen werkzaam zijn. Er wordt dan ook een actief beleid gevoerd om een diverse groep van werknemers aan te nemen en te behouden.
Ook is duurzaamheid een van de kernwaarden van Houthoff Buruma. Zo steunt het kantoor het Dutch Consortium for the Tender of Electric Cars, een samenwerkingsverband dat onderzoek doet naar en het gebruik van elektrische auto’s stimuleert. Daarnaast worden diverse duurzame projecten gesponsord door het kantoor.
Houthoff Buruma steunt een hoop goede doelen. Zo neemt het deel aan de Lex Mundi Pro Bono Foundation en geeft het ondersteuning aan Aflatoun Child Savings International. Daarnaast zijn de specialisten van Houthoff Buruma actief n het bestuur van verschillende goede doelen. Ook steunt het kantoor New Venture en Tedx Youth Amsterdam.
Daarnaast is cultuur een belangrijke kernwaarde voor het kantoor. Houthoff Buruma steunt bepaalde culturele instellingen jaarlijks, zoals het Concertgebouw Amsterdam, Internationaal Film Festival Rotterdam, Stedelijk Museum Amsterdam, Nederlands Danstheater en het Rotterdams Philarmonisch Orkest.

Contact

De klantenservice van Houthoff Buruma is te bereiken op het telefoonnummer 020-6056000. Het kantoor in Amsterdam is gevestigd aan het Gustav Mahlerplein 50, 1082 MA Amsterdam. U kunt ook per post contact opnemen met het kantoor, door een brief te sturen naar Houthoff Buruma, Postbus 75505, 1070 AM Amsterdam. Een faxbericht sturen is tevens mogelijk, hiervoor kunt u het nummer 020-6056700 gebruiken.
Het kantoor in Rotterdam is gevestigd aan de Weena 255, 3013 AL Rotterdam. De klantenservice van dit kantoor kunt u bereiken via het telefoonnummer 010-2172000. Ook kunt u een faxbericht sturen naar het nummer 010-2172700. Per post kunt u contact opnemen door een brief te sturen aan Houthoff Buruma, Postbus 1507, 3000 BM Rotterdam.

Contact met Houthoff Buruma

Openingstijden Houthoff Buruma klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Houthoff Buruma klantenservice

Contact met Houthoff BurumaNummer
Algemeen020-6056000

Overige contactmogelijkheden Houthoff Buruma klantenservice

Houthoff Buruma opzeggen

Houthoff Buruma direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/houthoff buruma.

Houthoff Buruma ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Houthoff Buruma? Laat ons je ervaring met Houthoff Buruma weten!
Beoordeel Houthoff Buruma

Adres Houthoff Buruma klantenservice

Gustav Mahlerplein 50
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de Houthoff Buruma klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Houthoff Buruma klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Houthoff Buruma Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Houthoff Buruma klantenservice?