Iustificatio

 klantenservice

Over Iustificatio

Iustificatio is een kantoor dat gevestigd is in Rotterdam. Het kantoor is opgericht door de heer Bas van Leeuwen. Bas van Leeuwen is tevens eigenaar en werkzaam als advocaat bij het kantoor. Bas is in 2003 afgestudeerd en is gelijk een eigen praktijk begonnen. Bij Iustificatio zijn alle specialisaties gecombineerd in een algemene juridische advies, proces en onderzoekspraktijk. Iustificatio staat onder leiding van Bas van Leeuwen, die is gespecialiseerd in het strafrecht. Verder houdt van Leeuwen zich ook bezig met de Turkse, Iraanse en Franstalige gemeenschap in Nederland.

Kernwaarden van Iustificatio

De kernwaarden van het Iustificatio is dat de heer Bas van Leeuwen en zijn medewerkers onafhankelijk, partijdig, deskundig, integer en als een vertrouwenspersoon te werk gaan. De advocaat dient onafhankelijk te zijn ten opzichte van zijn cliënt, derden en de zaken waarin hij optreedt. De partijdigheid ziet op de behartiging van de gerechtvaardigde belangen van de cliënt. De deskundigheid zorgt voor voldoende kennis en vaardigheden. De integriteit ziet erop dat Bas van Leeuwen zich onthoudt van enig handelen of nalaten dat een behoorlijk advocaat niet betaamt. Bas van Leeuwen dient als een vertrouwenspersoon te werk te gaan en hij neemt geheimhouding binnen de grenzen van de wet.

Contact

Iustificatio is op verschillende manieren te bereiken. Iustificatio is gevestigd in Rotterdam. Mocht u het kantoor willen bezoeken, kan dat op het bezoekadres: Weena-Zuid 130, 3012 NC Rotterdam. U kunt het kantoor ook aanschrijven. Brieven kunt u adresseren aan Iustificatio, Postbus 158, 3000 AD Rotterdam. Telefonisch is het kantoor bereikbaar op het nummer 085-0030165. Ook kunt u Bas van Leeuwen een faxbericht sturen. Dat kan naar het nummer 085-0030310. Wilt u Bas van Leeuwen liever een email sturen, kan dat naar het adres info@010advocaat.nl. De website van het kantoor is www.010advocaat.nl. Er bestaat tevens de mogelijkheid om door middel van een contactformulier in contact te komen met het kantoor. Hiervoor kunt u naar de website, waar u moet kiezen tussen het aanbrengen van een nieuwe zaak, het aanvechten van een BKR-registratie of een kort geding tegen het BKR. Vervolgens komt u in een overzicht terecht waar u verschillende gegevens in dient te vullen. Na het versturen van de gegevens zal Iustificatio of de heer Bas van Leeuwen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact met Iustificatio

Openingstijden Iustificatio klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Iustificatio klantenservice

Contact met IustificatioNummer
Algemeen085-0030165

Overige contactmogelijkheden Iustificatio klantenservice

Iustificatio opzeggen

Iustificatio direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/iustificatio.

Iustificatio ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Iustificatio? Laat ons je ervaring met Iustificatio weten!
Beoordeel Iustificatio

Adres Iustificatio klantenservice

Weena-Zuid 130 (REGUS)
Rotterdam

Laat ons je ervaring met de Iustificatio klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Iustificatio klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Iustificatio Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Iustificatio klantenservice?