Kennedy van der Laan

Over Kennedy van der Laan

Kennedy van der Laan is een advocatenkantoor dat gevestigd is in Amsterdam. Kennedy van der Laan werd opgezet door elf jonge advocaten, die ten doel hadden gesteld om het belang van de client voorop te stellen en topadvocaat te worden. Momenteel werken er meer dan honderd advocaten en notarissen bij Kennedy van der Laan, waardoor ze een plek kregen in de top 100 van zelfstandige advocatenkantoren in Nederland.

Kernwaarden

Bij Kennedy van der Laan hebben ze verschillende kernwaarden die uitgangspunt zijn voor het werk dat zij leveren. Zo willen ze voldoen aan een hoge kwaliteit van juridisch advies. Dit streven zij voornamelijk na door een goede kennis van het recht te hebben, maar ook door de belangen van de ondernemer voorop te stellen en rekening te houden met zijn of haar markt. Daarnaast is het kantoor innovatief, waardoor de advocaten altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen en nieuwe manieren van samenwerking, het delen van kennis en pricing worden toegepast. Tevens is het kantoor een voorstander van pragmatische oplossingen, waardoor dingen niet ingewikkelder worden gemaakt dan dat ze zijn en de advocaten een realistisch beeld schetsen aan de client. Ook is maatschappelijke betrokkenheid een belangrijke kernwaarde van Kennedy van der Laan.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Kennedy van der Laan maakt deel uit van het Public Interest Litigation Project. Dit is een project van het Nederlandds Juristen Comité voor Mensenrechten, dat twee jaar duurt. Ook krijgen bedrijven die een uitgesproken maatschappelijk karakter hebben korting op de dienstverlening van het kantoor.
Duurzame bedrijfsvoering is ook een onderdeel van de maatschappelijke verantwoordelijkheid van Kennedy van der Laan. Zo ondersteunt het kantoor groenprojecten en gebruikt het kantoor groene stroom, voorziet het in biologische maaltijden tijdens de lunch en gebruikt het energiebesparende lampen.
Kennedy van der Laan is betrokken bij JINC, een organisatie die probleemjongeren helpt om een baan te krijgen. Ook krijgt Business4Bees en het Ketelhuis ondersteuning van het advocatenkantoor. Daarnaast is het mogelijk een maatschappelijke stage te lopen bij People4Change en zijn verschillende advocaten aangesloten bij Amnesty International en Lawyers for Lawyers.

Specialisaties

Het kantoor is in verschillende gebieden gespecialiseerd. Aanbestedingen, aansprakelijkheid, alternatieve financieringsvormen, arbeid, bestuurdersaansprakelijkheid, business structuring, bezwaar en beroep, corporate governance, crossborder structuring, e-commerce, financieel toezicht, fusies en overnames, geschilbeslechting, herstructurering, huurrecht, IT-projecten, intellectueel eigendom, internationale contracten, international business, mededingingsrecht en Europees recht, medezeggenschap, mediation, outsourcing, polisvoorwaarden en polisgeschillen, privacy, projectontwikkeling, reorganisatie en ontslag, ruimtelijke ordening en milieu, subsidies en de vrijheid van meningsuiting. Op al deze gebieden zijn dan ook verschillende advocaten inzetbaar.

Contact

De klantenservice van Kennedy van der Laan is te bereiken op het nummer 020-5506666. Kennedy van der Laan is gevestigd aan de Haarlemmerweg 333, 1051 LH in Amsterdam. Ook is het kantoor per email te contacteren, via het emaildres info@kvdl.nl.

Openingstijden Kennedy van der Laan klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Kennedy van der Laan

Telefoonnummer Kennedy van der Laan klantenservice

Telefoonnummer
020-5506666
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Kennedy van der Laan klantenservice

Haarlemmerweg 333
Amsterdam

E-mailadres Kennedy van der Laan klantenservice

E-mailadres

Kennedy van der Laan opzeggen

Kennedy van der Laan direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/kennedy van der laan.

Kennedy van der Laan ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie