Kneppelhout & Korthals

 klantenservice

Over Kneppelhout & Korthals

Kneppelhout en Korthals is een advocatenkantoor dat behoort tot de top 50 van Nederlandse advocatenkantoren. Het kantoor is gevestigd in Rotterdam. Kneppelhout kent een sterk internationaal karakter. De juristen die werkzaam zijn bij het kantoor spreken meer dan 15 talen. Daarnaast ligt de focus op Azië, waardoor Nederlandse bedrijven succesvol kunnen worden in China en Vietnam en andere Aziatische plaatsen. Ook heeft het kantoor een wereldwijd netwerk, waardoor het inschakelen van buitenlandse advocaten ook tot de werkzaamheden behoort.

Specialisaties

Het kantoor legt de focus op de volgende deelgebieden: Food & Health, FMCG & Retail, Internationale Handel & Logistiek, IT & Telecom, Maakindustrie, Offshore & Maritieme industrie, Overheid & Instellingen, Vastgoed en Verzekeraars & Financiële instellingen.
Daarnaast is Kneppelhout werkzaam op het gebied van: Aanbestedingen, Aansprakelijkheid & Verzekeringen, Azië, Arbeid en Sociale Zekerheid, Bedrijven en Overheid, Corporate Litigation & Advice, Douane, Food, Health & Safety, Fusies & Overnames, Financiering & Zekerheden, IT, Privacy & Data Security, Intellectueel Eigendom, Reclame & Branding, Logistiek & Transport, Maritiem, Mededinging & Marktregulering, Projectontwikkeling & Vastgoedbeheer en Trade & Contracts.

Contact

Het kantoor is gevestigd aan de Boompjes 40, 3011 XB Rotterdam. U kunt op verschillende manieren contact opnemen met het kantoor. Indien u het kantoor per post wilt bereiken, kunt u uw brief adresseren aan Kneppelhout & Korthals Advocaten, Postbus 546, 3000 AM Rotterdam. Mocht u het kantoor willen bellen, kunt u het nummer 010-4005100 gebruiken. Ook is het mogelijk om een faxbericht te sturen. Hiervoor kunt u het nummer 010-4005111 gebruiken. Daarnaast is het mogelijk het kantoor te emailen. U kunt uw bericht versturen aan mail@kneppelhout.nl. Op de website van Kneppelhout is het mogelijk een online contactformulier te gebruiken. U dient dat uw naam, telefoonnummer, e-mailadres, interesse, onderwerp en uw bericht in te vullen. Ook vraagt Kneppelhout aan u waar u het kantoor van kent. Indien u dit formulier heeft ingevuld en verstuurd, zal het kantoor zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact met Kneppelhout & Korthals

Openingstijden Kneppelhout & Korthals klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Kneppelhout & Korthals klantenservice

Contact met Kneppelhout & KorthalsNummer
Algemeen010 - 400 5100

Overige contactmogelijkheden Kneppelhout & Korthals klantenservice

Kneppelhout & Korthals opzeggen

Kneppelhout & Korthals direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/kneppelhout & korthals.

Kneppelhout & Korthals ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Kneppelhout & Korthals? Laat ons je ervaring met Kneppelhout & Korthals weten!
Beoordeel Kneppelhout & Korthals

Adres Kneppelhout & Korthals klantenservice

Boompjes 40
Rotterdam

Laat ons je ervaring met de Kneppelhout & Korthals klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Kneppelhout & Korthals klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Kneppelhout & Korthals Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Kneppelhout & Korthals klantenservice?